Rabocup Noord Drenthe
Image default
Bedrijven

U zoekt een firma met verstand van led-licht?

Een bedrijf dat op korte termijn advies kan geven over geschikte LED verlichting bedrijfshal? Een vakman die de leds voor u inkoopt tegen concurrerende prijzen en ze vervolgens professioneel installeert? Led Design Holland is de expert die u zoekt!

LDH heeft inmiddels jarenlang ervaring in de led-branche. Voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren zijn lampen vervangen door leds. Van industriele LED verlichting tot lampen voor kantoren en hippe armaturen voor showrooms. Het resultaat is keer op keer tweeledig:

–        beter en fijner licht om bij te werken;

–        een structureel lagere energienota.

Die dalende energiekosten hebben te maken met de energiezuinigheid van led. U herkent een zuinige ledlamp aan een hoge Lumen / Watt verhouding. Dit getal geeft aan of de lamp efficiënt omgaat met energie oftewel hoeveel energie nodig is voor een bepaalde hoeveelheid licht. Als u op leddesignholland.nl naar ‘projecten’ gaat, ziet u een overzicht van recente samenwerkingsverbanden. Ze worden uitgebreid beschreven, waarbij ook vermeld wordt welke besparing is gerealiseerd. Die bezuiniging kan verbazingwekkend hoog oplopen. We geven enkele voorbeelden en noemen hierbij het besparingspercentage op jaarbasis en de terugverdientijd van de leds.

–        Colombo Ooltgensplaat: 63% – 3,2 jaar.

–        Machinefabriek van Nunen in Etten-Leur: 65% – 1,7 jaar.

–        Autobedrijf Hommel in Etten-Leur: 73% – 2,7 jaar.

–        Tandartspraktijk Tanka Breda: 73% – 1,5 jaar.

–        Etos Helmond: 79% – 1,8 jaar.

–        Steigenga Haarmode Raamsdonksveer: 82%  – 0,7 jaar.

Wat zou u ervan denken binnenkort ook in dit lijstje te staan? Met een prachtig percentage en dito terugverdienperiode? U hoeft er niet veel voor te doen. Een mailtje naar of een telefoontje met Led Design Holland is genoeg. Een van de lichtexperts komt vervolgens naar u toe voor een inspectieronde. Hij noteert belangrijke gegevens per ruimte om deze daarna in te voeren in een speciaal 3D softwareprogramma. Daar rolt een lichtplan op maat uit voor uw bedrijf. Het plan wordt tot in detail met u besproken. Uw opmerkingen / aanvullingen worden verwerkt in het definitieve lichtplan. Bent u daarmee akkoord, dan gaat LDH direct aan de slag!

https://www.leddesignholland.nl/

Gerelateerde artikelen

Vloeronderhoud Ede

Acrylaatplaten als vervanger van glas

Zeer goede Ongediertebestrijding met rattengif