Rabocup Noord Drenthe
Image default
Bedrijven

Welling catering Keppel – verzorgt uw feestje!

Op zoek naar een cateraar die uw zorgen volledig wegneemt in de buurt van Keppel? Dan hoeft u hierbij niet verder te zoeken! Welling catering is namelijk actief in de buurt van Keppel. Welling catering is een cateraarsbedrijf dat voornamelijk opereert rondom de Liemers, waar Keppel onder valt. Maar wat maakt Welling Catering nou een andere cateraar dan de rest?

Het assortiment van Welling

Welling verzorgt een zeer breed assortiment wat het voor elke potentiële klant mogelijk om de diensten af te nemen. Dit maakt het mogelijk om voor elke klant maatwerk te leveren, en dit zorgt voor een goede service. Het principe ‘elke klant is anders’ is bij Wellingcatering dan ook leidraad. Dit staat hoog in het vaandel. Het personeel is goed opgeleid om elke klant de beste service te verlenen zodat iedereen een unieke ervaring heeft.

Maatwerk

Wellingcatering verzorgt voor iedereen wat. Het is voor ieder feestje wel mogelijk om de service af te nemen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een volledig verzorgde brunch- lunch of een barbecue. Daarnaast wordt er sinds kort ook een high tea aangeboden. Het allernieuwste idee van Wellingcatering is het aanbieden van een foodtrailer, die erg populair zijn op grote(re) feesten of festivals. Naast al ons vaste werk wordt er ook altijd nagedacht over maatwerk.

Verse producten uit de streek!

Wellingcatering maakt altijd gebruik van verse producten uit de regio. Deze producten worden door Welling ook nog eens gratis geleverd bij de klanten. Daarnaast wordt er een mogelijkheid gebonden om de afwas en producten van het feest 24/7 gratis weer op te laten halen. Dit brengt een stukje gebruikersgemak voor de feestverzorgende en neemt veel zorgen weg. Hierdoor wordt de service van Wellingcatering weer een stukje beter; en daar wordt natuurlijk altijd naar gestreeft. Voor interesse over welling catering kunt u op de link klikken. Ook kunt u zelf even naar de website gaan om contact met ons te zoeken!

Gerelateerde artikelen

U zoekt een firma met verstand van led-licht?

De Keeper, de laatste lijn van verdediging

Wat is een goede pre-workout