Rabocup Noord Drenthe
Image default
Electronica en Computers

Regel uw licentiebeheer goed en overzichtelijk

Het licentiebeheer binnen uw bedrijf kan het nodige werk met zich meebrengen. U heeft ongemerkt meer licenties nodig dan u misschien denkt. Het gaat niet alleen om een pakket met tekstverwerken en spreadsheets, maar u heeft ook licentiebeheer nodig voor het besturingssysteem van computers en laptops,  voor virusbescherming en wellicht toepassingen die specifiek voor uw vakgebied nodig zijn. Als u prijs stelt op onafhankelijk ICT advies bent u aan het juiste adres bij OnnIT. Zij helpen u graag met het op orde brengen en houden van de licenties binnen uw onderneming, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Zorg voor goed licentiebeheer om problemen te voorkomen

Correct licentiebeheer is noodzakelijk als u geen problemen wilt krijgen. Als u de licenties niet in orde heeft gebruikt u applicaties illegaal en dat kan leiden tot forse boetes. Dat wilt u vast en zeker voorkomen. Zeker bij bedrijven en instellingen is de kans op controle van de licenties groot, u loopt dus risico als u, bewust of onbewust, illegaal gebruik maakt van software. Met het deskundig en onafhankelijk ICT advies van OnnIT voorkomt u deze problemen en kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw software. 

Houd uw licenties altijd goed op orde

Zorgeloos ondernemen doet u met het juiste onafhankelijk ICT advies op maat. Elke onderneming is immers anders en daarom is het belangrijk dat u, als u hier onvoldoende kennis van heeft, het licentiebeheer uitbesteedt. Door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies is de kans groot dat u bovendien fors kunt besparen op de kosten. Vaak zijn er mogelijkheden om tegen een scherp tarief uw licenties te regelen. U kunt zich volledig richten op ondernemen en het behalen van een goed resultaat met uw bedrijf zonder dat u zich ongerust hoeft te maken of u uw software wel legaal in gebruik heeft. Een hele zorg minder dus.

Gerelateerde artikelen

Alle energiecontracten van energieleveranciers eenvoudig vergelijken

Een studentenlaptop van een toonaangevend merk kopen

Wat kun je allemaal in een Airfryer doen?