Rabocup Noord Drenthe
Image default
Electronica en Computers

Regel uw licentiebeheer goed en overzichtelijk

Het licentiebeheer binnen uw bedrijf kan het nodige werk met zich meebrengen. U heeft ongemerkt meer licenties nodig dan u misschien denkt. Het gaat niet alleen om een pakket met tekstverwerken en spreadsheets, maar u heeft ook licentiebeheer nodig voor het besturingssysteem van computers en laptops,  voor virusbescherming en wellicht toepassingen die specifiek voor uw vakgebied nodig zijn. Als u prijs stelt op onafhankelijk ICT advies bent u aan het juiste adres bij OnnIT. Zij helpen u graag met het op orde brengen en houden van de licenties binnen uw onderneming, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Zorg voor goed licentiebeheer om problemen te voorkomen

Correct licentiebeheer is noodzakelijk als u geen problemen wilt krijgen. Als u de licenties niet in orde heeft gebruikt u applicaties illegaal en dat kan leiden tot forse boetes. Dat wilt u vast en zeker voorkomen. Zeker bij bedrijven en instellingen is de kans op controle van de licenties groot, u loopt dus risico als u, bewust of onbewust, illegaal gebruik maakt van software. Met het deskundig en onafhankelijk ICT advies van OnnIT voorkomt u deze problemen en kunt u zonder zorgen gebruik maken van uw software. 

Houd uw licenties altijd goed op orde

Zorgeloos ondernemen doet u met het juiste onafhankelijk ICT advies op maat. Elke onderneming is immers anders en daarom is het belangrijk dat u, als u hier onvoldoende kennis van heeft, het licentiebeheer uitbesteedt. Door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies is de kans groot dat u bovendien fors kunt besparen op de kosten. Vaak zijn er mogelijkheden om tegen een scherp tarief uw licenties te regelen. U kunt zich volledig richten op ondernemen en het behalen van een goed resultaat met uw bedrijf zonder dat u zich ongerust hoeft te maken of u uw software wel legaal in gebruik heeft. Een hele zorg minder dus.