Rabocupnoorddrenthe

Voor welke gelegenheid gaat u een taart bestellen?

Een verjaardag, jubileum, afstudeerfeest, het zijn allerlei gelegenheden die gevierd moeten worden. En hoe kunt u dit het beste vieren? Inderdaad, door een taart te bestellen! Toptaarten.nl bezorgd dagelijks verse taarten door heel Nederland. De taart die u wilt bestellen wordt door een lokale bakker gemaakt waardoor een snelle bezorging gegarandeerd is. Voor 17.00 uur besteld, betekent dan ook dat de taart de volgende dag bezorgd wordt. Bij Toptaarten.nl heeft u keuze uit veel verschillende soorten taarten. Denk bijvoorbeeld aan slagroomtaarten, marsepeintaarten, themataarten en fototaarten. Bekijk het volledige assortiment online een maak uw keuze.

Personaliseer de taart die u wilt bestellen

U maakt een feestelijk moment extra bijzonder door een taart te personaliseren door uw bedrijfslogo of een persoonlijke tekst op de taart te laten drukken. Heeft u een zakelijke mijlpaal te vieren of is uw moeder jarig? Niets is leuker dan een taart persoonlijk te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om een foto of logo op de taart te laten drukken. Heeft u uw taart ontworpen? Toptaarten.nl gaat direct voor u aan de slag. Een taart online bestellen en deze laten bezorgen in heel Nederland? Dat doet u bij Toptaarten.nl.

Gebak om uit te delen

Kunt u niet kiezen tussen al het lekkere gebak van Toptaarten.nl? Wat dacht u van het bestellen van een doos vol verschillende gebakjes. U ontvangt dan een doos met onder andere hazelnootgebak, moorkoppen, fruitschelpen en andere traditionele lekkernijen. Een andere manier om gebak op een leuke manier uit te delen zijn petit fours. Dit zijn kleine gebakjes met een laag marsepein. Ook hier is het mogelijk om een logo of afbeelding toe te voegen. Andere opties zijn: moorkoppen, bananensoezen, tompoucen, vruchtenschelpen en aardbeienschelpen. Ideaal voor thuis én op kantoor. Wilt u meerdere taarten bestellen? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan.