Rabocup Noord Drenthe
Image default
Groothandel

Uw spijsvertering verbeteren met tarwegrassap

Tarwegrassap is een ideaal product voor iedereen die de spijsvertering een boost wil geven. Veel mensen hebben zo nu en dan last van een verslechterde spijsvertering, anderen hebben hier in veel ernstigere mate last van. In beide gevallen helpt tarwegrassap om de spijsvertering te boosten, waardoor de klachten milder worden of zelfs helemaal verdwijnen, afhankelijk van de specifieke oorzaak. Het is wel belangrijk dat u gebruikmaakt van hoogwaardig, betrouwbaar en 100 procent puur sap van tarwegas. Dit product verkrijgt u bij een specialist, bijvoorbeeld Biosfeer Groede.

Een uniek proces voor het maken van tarwegrassap

Biosfeer Groede hanteert een uniek proces dat zorgt voor maximaal behoud van de goede kwaliteiten van tarwegras. In een speciaal ontworpen kas wordt het tarwegras geteeld in de volle Zeeuwse grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een eigen bio-substraat. Direct na de oogst wordt het tarwegras professioneel geperst en gaat het verse sap naar de klant toe. Klanten hebben ook de mogelijkheid om het tarwegrassap af te nemen in bevroren vorm, in cups of als ijsklontjes. In dit geval wordt de ‘flash-frozen’ techniek toegepast voor supersnel invriezen, waarbij alle maximale kwaliteiten en voedingsstoffen behouden blijven.

Hoe helpt tarwegrassap de spijsvertering?

Tarwegras heeft een hoog gehalte aan enzymen die helpen bij de spijsvertering, door uw lichaam te helpen voedsel af te breken en voedingsstoffen op te nemen. U voelt niet alleen dat de spijsvertering verbetert, maar u merkt ook dat de klachten, die u mogelijk ervaart, afnemen.

Reinig uw darmen op effectieve wijze

Tarwegrassap heeft een zogenaamd detox-effect. Het ontgift uw lichaam. Uw darmen worden gereinigd, waardoor u minder last heeft van buikpijn, een opgeblazen gevoel of gasvorming. Constipatie wordt verlicht, ook wanneer dit door een bepaalde aandoening wordt veroorzaakt. Klachten van onder meer het prikkelbare darm syndroom worden verlicht door het gebruik van tarwegrassap. Door het optimaliseren van uw spijsvertering voelt u zich gezonder en fitter. Bestel daarom uw sap bij Biosfeer Groede en profiteer van de voordelen van dit product!

https://www.biosfeer-groede.com/