Rabocup Noord Drenthe
Image default
Haartransplantatie

Welke tas neem je mee op de fiets?

Welke tas neem je mee op de fiets?

Steeds meer mensen pakken tegenwoordig de fiets of e-bike. Hartstikke goed natuurlijk, niet alleen voor de gezondheid, maar ook voor ons milieu. Het is ook heerlijk om er op de fiets op uit te gaan of naar je werk je te gaan. Lekker je hoofd leeg maken. Maar goed, ook op de fiets heb je altijd wel spulletjes bij je. Een tas is dan uiteraard erg praktisch. Maar welke tas kies je dan? 

Handige tassen voor onderweg

Uiteraard hangt de keuze voor welke tas je op de fiets gebruikt af van wat je allemaal mee wilt nemen.

Maak je een korte rit en heb je naast je portemonnee verder niet zo heel veel om mee te nemen, dan zijn de zogenaamde portemonnee tasjes super handig. Dit zijn kleine compacte tasjes die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Wat fijn is, is dat je ze zo om je nek te hangen. Je kunt je pasjes en contant geld erin kwijt. Je hebt echter ook genoeg ruimte om je telefoon en sleutels in mee te nemen. Portemonnee tasjes zijn in diverse designs en materialen verkrijgbaar. Er is er dus altijd wel een die bij jou past.

Heb je meer spullen om mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk of school, dan biedt een rugzak meestal uitkomst. Een heel handige tas voor onderweg is dan de Rains rugzak. Dit bekende merk maakt al jaren zeer functionele tassen in allerlei maten en uitvoeringen. Zo heb je kleine handige rugzakken maar ook multifunctionele rolltop rugtassen waarin je onder meer een laptop op veilige manier kunt vervoeren. Alle tassen zijn gemaakt van waterdichte PU-stof, dus ook tijdens een regenbui zijn je spullen goed beschermd. De tassen van hoge kwaliteit zijn ook erg comfortabel om te dragen. Een echte aanrader dus voor als jij dagelijks op de fiets zit.

De tassen van Bold Banana maken het dat je ook op de fiets goed voor de dag komt. Het zijn handige rugzakken in een fraai design en een opvallende kleur. Je kunt de tassen ook personaliseren. Je kunt hem dus samenstellen zoals jij dat graag wilt. Naast het bijzondere uiterlijk zijn de tassen zeer functioneel. Ze zijn voorzien van een speciaal laptop vak en er is ook ruimte voor een drinkfles, zodat je onderweg je dorst kunt lessen. 

Zoals je ziet, is de keuze enorm. Weet jij al voor welke tas je wilt gaan?