Rabocup Noord Drenthe
Image default
Hobby en vrije tijd

De Edge Pro: een vin voor de freeride windsurfers

De Edge Pro surfplankvin wordt door Zwemer Watersport als één van de beste gezien. Het is een lichtgewicht vin, gemaakt van carbon en ideaal voor freeriders. Deze watersportspecialist weet waar ze het over hebben, want ze maken al bijna 60 jaar watersportartikelen voor Nederlandse en buitenlandse liefhebbers van windsurfen. Vinnen vallen hier natuurlijk ook onder en de Edge Pro vin is dan één van de beste vinnen in het assortiment. Wil je je prestaties verbeteren, beter kunnen accelereren en gemakkelijker manoeuvreren door het water? Dan kun je deze vin bij Zwemer Watersport online bestellen of kopen in de winkel aan het Veerse Meer.

Een vin onder een surfplank?

Iedereen die surft weet dat de vin onmisbaar is als je surft. De meeste surfers hebben zelfs drie vinnen aan de achteronderkant van hun surfplank, voor een rechte lijn en een perfecte glijding door het water. De vin heeft als doel om de surfplank een goede ligging te geven en hem recht door het water te laten gaan. Zonder vin zou de plank over het wateroppervlak heen en weer glijden als je probeert te sturen. Het is dus erg belangrijk om voor elk type surfplank en windsurfer is een geschikte vin te vinden. De Edge Pro wordt aangeraden voor sportieve freeride windsurfers die sneller en beter willen en die niet bang zijn voor een uitdaging.

Koop uw vinnen bij deze specialist

Zwemer Watersport heeft een ruim assortiment aan vinnen voor surfplanken en helpt je graag bij het maken van een goede keuze. Je bestelt de vinnen in de webshop of bezoekt de winkel aan het Veerse Meer. Of je nu een freeride windsurfer bent met een Edge Pro vin, een retro surfer met twee vinnen, voor de standaard drie-vin optie kiest of op een plank met een brede achterkant en vier vinnen surft; bij deze watersportspecialist hebben ze alles wat je nodig hebt.

https://www.zwemer.nl/