Rabocup Noord Drenthe
Image default
Mode en Kleding

Wat zegt het materiaal riem over jouw stijl: een cognac of een suède riem

Winkelen voor een cognac riem is niet zoals winkelen voor een ander kledingstuk. De korte, voor de hand liggende verklaring voor dit is dat een cognac riem niet zoals elk ander kledingstuk is. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een riem te vinden die de juiste afmeting heeft, maar het is ook een van de weinige accessoires die echt met aansluiten bij de rest van de garderobe. Terwijl bijvoorbeeld stropdassen en sokken items zijn die vrijwel elke koper zal passen, vereist het proces van het kopen van een cognac of suède riem een ​​zorgvuldige afweging.

De klassieke cognac riem

De effen leren cognac riem van riemen.nl is misschien wel de meest veelzijdige en gemakkelijk te dragen riem. Ze kunnen variëren in detaillering, van contrasterende stiksels tot metalen hardware in verschillende kleuren, maar deze riemen kunnen met alles worden gedragen, van maatwerk tot denim jeans of op shorts. Dit is grotendeels te danken aan hun minimalistische ontwerp en makkelijk te combineren kleur. Bij riemen.nl vind je de riem in een simpele afwerking die het eenvoudig maken, maar als je juist houdt van experimenteren, zul je hier ook genoeg cognac riemen vinden die juist vreemde en speelse details hebben.

Ga voor een verfijnde suède riem

Vaak lastiger te vinden dan riemen van gewoon leer, is een suède riem. Een suède riem is een ideaal alternatief voor degene die op zoek zijn naar een matte afwerking. Net als bij suède schoenen, is een suède riem meestal meer casual dan zijn leren tegenhanger, en omdat hij zachter is, zal hij sneller verouderen. Dit is echter geen negatief effect, want na verloop van tijd creëert het namelijk zijn een unieke levenstekens. Bij riemen.nl ben je bij het juiste adres als je op zoek bent naar een kwalitatieve riem voor een aangename prijs. De snelle verzendmogelijkheden maken het online shoppen nog aangenamer dan ooit.

Gerelateerde artikelen

Bescherm uzelf tijdens de jacht met jachtkleding van deze specialist

Waarom kleding dragen van natuurlijk materiaal?