Rabocupnoorddrenthe

Een dansles voor iedere wens in Antwerpen

  • oktober 2, 2019
  • Sport
  • 0 Comments

Heb jij altijd al de Flamenco willen leren, zou je op jazz dansles willen, of je de grondbeginselen van hip hop graag eigen maken? Dit kan -allemaal als je wilt- bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Onder hetzelfde dak vind je bij deze dansschool een veelzijdig aanbod aan danslessen. Deze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die zorgdragen voor lessen die niet alleen leerzaam zijn maar waar ook ruimte is voor plezier. Iedereen is welkom in deze dansschool, je kunt een gevorderde danser zijn maar ook een beginneling. Daarbij zijn er lessen voor alle leeftijden.

Dansles voor alle leeftijden

De danslessen in Dansschool Danzateljee in Antwerpen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er lessen afgestemd op baby’s, kinderen van de kleuterschool, kinderen van de lagere school, jeugd van 12 jaar en ouder en volwassenen. Je kunt ook als ouder samen met je allerjongsten deelnemen aan bijvoorbeeld Dreumesdans. Dit is leuk als je kindje dol is op muziek en net de eerste pasjes kan zetten. Tijdens deze korte lesjes maken de kleintjes spelenderwijs kennis met onder andere ritme en dansexpressie. Je mag als papa of mama zelf ook mee dansen. Voor wat oudere kinderen is er peuterdans en kleuterdans en les in ballet of hip hop. Ook voor de jeugd en de volwassenen is het aanbod groot. Denk hierbij aan onder andere aan zumba lessen, maar lessen in stijlen als jazz, modern, ballet, dancehall, breakdance en hip hop.

Dansles op aanvraag

Daarbij biedt Dansschool Danzateljee in Antwerpen naast reguliere danslessen ook danslessen op aanvraag. Zo kun je privé danslessen als koppel aanvragen of, als je binnenkort gaat trouwen, huwelijksdanslessen. Verder kunnen de docenten je helpen bij het opstellen van een choreografie op maat ter ere van een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeestje. Ook voor schoolfeesten kunnen choreografieën gemaakt worden. Verder kun je bij deze veelzijdige dansschool ook terecht voor allerlei workshops en kun je voor een kinderverjaardagsfeestje een dansnamiddag in de dansschool aanvragen.