Een sportschool in Heesch met een focus op training met eigen lichaamsgewicht

  • maart 30, 2020
  • Sport
  • 0 Comments

Ben je op zoek naar een professionele sportschool in Heesch waar jij de begeleiding ontvangt die je nodig hebt? Bodyweight Sports is in dat geval dé plek waar je moet zijn! Hier vind je verschillende soorten groepslessen voor alle leeftijden die je met begeleiding kunt volgen. Deze sportschool is voornamelijk gefocust op trainen met lichaamsgewicht. Dit veelzijdige sporttype is op ieder niveau toepasbaar, kan gemakkelijk in groepen worden beoefend en biedt jou de mogelijkheid om effectief en gemotiveerd aan je fysieke kracht én gezondheid te werken.

Specialist in Calisthenics

Deze sportschool in Heesch is niet zomaar een sportschool: de trainers die hier werkzaam zijn, zijn gespecialiseerd in diverse sporten die jou écht het maximale resultaat laten bereiken. Voornamelijk Calisthenics, een traditionele sport uit het oude Griekenland, is een unieke en zeer effectieve sport die je hier kunt beoefenen – en waarin je hier alle begeleiding krijgt die je nodig hebt. Deze sport wordt in de moderne, hedendaagse termen ook wel ‘street-workout’ genoemd en richt zich op vele verschillende bewegingen die ieder specifieke spiergroepen trainen. Je gebruikt hierdoor het eigen lichaamsgewicht om jezelf sterk en gezond te houden. Vooral onder politiekorpsen en militairen wordt deze sport toegepast om op een efficiënte manier kracht te kunnen trainen. Wil jij jezelf en je lichaam in topvorm krijgen door middel van Calisthenics? Dan biedt deze sportschool in Heesch jou de ultieme kans aan!

Ontdek naar de mogelijkheden voor jou

Naast een unieke en effectieve manier van sporten, biedt Bodyweight Sports jou ook de gezelligheid en ‘team spirit’ die je nodig hebt om gemotiveerd te blijven tijdens je trainingsprogramma. In groepsverband train je samen met andere fanatiekelingen – en uiteraard samen met de trainer – om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Bekijk de mogelijkheden op de website van deze sportschool in Heesch of vraag naar de opties die bij jou passen door contact op te nemen. Je kunt je online ook direct aanmelden voor diverse soorten trainingspakketten, waaronder ook personal training.

https://www.bodyweightsports.nl/