Rabocup Noord Drenthe
Image default
Tweewielers

Gemakkelijk onderweg met een Urban Arrow bakfiets

Stap op de elektrische bakfiets van Urban Arrow en u fietst eenvoudig en comfortabel weg. Deze familiefiets is ideaal voor lange fietstochten, maar ook voor het vervoer van uw kinderen tussen huis en hun school. Deze bakfiets heeft een zwarte kleur en een strak design. Daarnaast zijn er verschillende accessoires van Urban Arrow beschikbaar, waardoor u de fiets kunt samenstellen hoe u dat het liefste wilt. Dit doet u zelf gemakkelijk en snel online of u bezoekt de showroom van Fietskar.nl in Hilversum. De fietsexperts van deze winkel denken graag met u mee en vertellen u met genoegen over alle verschillende mogelijkheden van deze fiets.

U heeft op elk moment plezier van de bakfiets van Urban Arrow

Het maken van een dagtocht met uw kinderen wordt een leuke activiteit met deze elektrische fiets. Uw kinderen zitten veilig en comfortabel in de bak, terwijl u weinig energie kwijt bent aan het fietsen. Uitgeput en bezweet aankomen op de plaats van bestemming is met deze e-bakfiets verleden tijd. Deze Urban Arrow bakfiets komt in verschillende uitvoeringen. Zo is er bij Fietskar.nl in Hilversum altijd een model dat aansluit op uw wensen. Daarnaast is het mogelijk om de fiets te voorzien van eventuele reclame van bijvoorbeeld uw bedrijf of onderneming. Rust de bakfiets uit met onder meer een regenhuif, zodat de kinderen in de bakfiets droog blijven tijdens regenbuien. En kies ook voor een bagagedrager, zodat u een tas daar makkelijk kwijt kunt.

Koop de bakfiets online en fiets binnen de kortste keren vrolijk weg

De aanschaf van deze elektrische bakfiets van Urban Arrow doet u online via de veilige omgeving van iDEAL. Ook is het mogelijk om de fiets in termijnen te betalen via Payplan of om de fiets te huren. De winkel werkt namelijk samen met BOVAG Lease fiets. Hierdoor wordt de familiefiets toegankelijker voor elk gezin. Wacht niet langer en bestel de elektrische bakfiets vandaag nog. Voor u het weet, maakt u gezellige fietstochten met het hele gezin.

https://www.fietskar.nl/