Rabocup Noord Drenthe
Image default
Woning en Tuin

Energiezuinig leven zonder moeite

Nu meer betalen is besparen in de portemonee

Als draait vandaag de dag om energieverbruik. Koop je een koelkast, dan het liefst een energiezuinige Amerikaanse koelkast van Liebherr. Dat geldt ook voor de aanschaf van een Liebherr wijnklimaatkast. Deze apparaten gaan als snel 20 jaar mee, dus als je een energieverbruiker hebt, dan heb je er nog 20 jaar last van.

Dus wie slim is betaalt nu iets meer om de langere termijn voordeliger uit te zijn. Stel dat je een Liebherr side by side koelkast koopt die nu € 300 duurder is dan die van een ander merk. Wat denk je hoe snel dat je de extra investering hebt terugverdiend? Dit staat nog los voor het langer kunnen bewaren van versproducten. Als je dit er ook bij telt, dan praat je over een verschil in investering die je er na een jaar al hebt uitgehaald en vermenigvuldig dan met 20.

Ook wanneer je naar keukenapparatuur kijkt, dan kun je niet om een Quooker heen. Een Quooker prijs vragen doe je het beste bij de Quooker Specialisten. Zij helpen je met het maken van je keuze, zodat je kokend water kraan zelf kunt installeren. Dit is absoluut niet moeilijk, maar met de juiste uitleg bespaar je geld op de installatiekosten. Zeker omdat je er ook een DIY-kit bijgeleverd krijgt. Die zorgt ervoor dat het boorgat ook netjes is afgewerkt.

De grote truuk van nog meer energiebesparen zit in het vulniveau van de koelapparatuur. Door te zorgen dat deze minimaal voor 75% gevuld is zorg je ervoor dat de massa gaat mee koelen. Dus open je de deur om er iets uit te pakken, dan hoeft de koelapparatuur maar heel kort te draaien om ervoor te zorgen dat de gewenste temperatuur weer wordt bereikt. Slimme apparatuur slaat dan maar heel kort aan om het optimum bereiken wat ook zorgt voor minder geluidsoverlast.

Er was eens een gezin dat op zoek was naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en hun energierekening te verlagen. Ze realiseerden zich dat hun oude koelkast een van de grootste energieverbruikers in hun huis was en dat het tijd was om een nieuwe te kopen.

Na wat onderzoek ontdekten ze Liebherr, een fabrikant van energiebesparende koelkasten. Liebherr-koelkasten zijn niet alleen betrouwbaar en van hoge kwaliteit, maar zijn ook ontworpen om energie-efficiënt te zijn en de impact op het milieu te verminderen.

Het gezin koos voor een Liebherr-koelkast met een A+++ energie-efficiëntieklasse, die tot 50% minder energie verbruikt dan een oude koelkast. De koelkast was uitgerust met slimme functies, zoals een deuralarm dat afgaat als de deur te lang open blijft staan, waardoor energieverspilling wordt voorkomen.

De koelkast was ook uitgerust met een NoFrost-systeem, waardoor er geen ijsvorming in de vriezer ontstaat. Dit betekent niet alleen dat er geen ijsafzetting hoeft te worden verwijderd, maar ook dat de koelkast efficiënter werkt, omdat er minder energie nodig is om de vriezer op temperatuur te houden.

Naast energiebesparing en milieuvriendelijkheid was het gezin ook onder de indruk van de ruime opslagmogelijkheden en de stijlvolle uitstraling van de Liebherr-koelkast. Ze waren blij met hun aankoop en met het idee dat ze bijdragen aan een duurzamer huis en een duurzamere wereld.

Dankzij de energiebesparende functies van hun nieuwe Liebherr-koelkast bespaarde het gezin op hun energierekening en verkleinden ze hun ecologische voetafdruk. Het gezin was blij dat ze een verstandige keuze hadden gemaakt en genoten van hun koelkast voor vele jaren.

https://www.quookerspecialisten.nl