Rabocup Noord Drenthe
Image default
Woning en Tuin

Vind de tegels voor jouw interieur bij De Tegel Boutique

Er is geen vloer of wand zo onderhoudsvriendelijk als wanneer je het met tegels bekleed. Geen zwellende vloeren of loslatend behang, simpelweg een doekje erover en je bent klaar. Naast onderhoudsvriendelijk is het ook duurzaam, en laat dat nu juist de opkomende trend zijn op het moment. Je ziet het steeds meer en het kleurenpalet is daarbij enorm! Ga je voor een print of effen, voor een reliëf of voor een gladde tegel, een grote of een kleine, vierkant of zeshoekig, plaats je ze naast elkaar of ga je voor een patroon, zoals een visgraat effect? De keuze is te gigantisch en helemaal aan jou! En als je slim bent plaats je vloerverwarming onder je vloertegels, daar zijn ze namelijk ook reuze geschikt voor. Wij van De Tegel Boutique zien alleen maar voordelen!

Vloertegels

Tegels kan je in elke ruimte van je huis leggen, je woonkamer, keuken, hal of badkamer. Ook buiten geef je je tuin direct een verzorgde look door tegels te plaatsen. Wij verkopen al deze soorten vloertegels in verschillende maten, kleuren en structuren van verschillende merken. Zo hebben we vloertegels van keramiek, natuursteen, met een houtlook, betonlook, marmerlook, industriële look, vintage look en mozaïek look. Benieuwd om dat enorm assortiment te voelen en zien? Kom dan een keertje kijken in onze showroom. Als jij al zeker bent van je zaak kan je natuurlijk ook gewoon gelijk je bestelling plaatsten via onze webshop.

Wandtegels

Naast vloertegels hebben we ook wandtegels. We hebben handgemaakte Friese witjes, metro tegels, hexagons, visschub tegels, sierranden en tegelstroken, naast de al genoemde materialen die we ook in vloertegelvorm verkopen. Uiteraard zou je een vloertegel ook als wandtegel kunnen gebruiken.

We hebben een scherpe prijs kwaliteitsverhouding en bieden alleen het beste en dat met een onvoorstelbaar groot assortiment. Of je nu een glanzende of matte tegel zoekt, zwart met wit of gekleurd, groot of klein, je moet bij onze shop zijn.
Een tegelwand in een douche of keukenblok wordt steeds meer gezien als een essentiële basis. Je geniet van optimale bescherming van een tegel die in een handomdraai weer schoongemaakt is, door zijn vocht- en vuil afstotende karakter. Het geeft een frisse indruk en bepaalt mede de sfeer.

Natuursteen tegels

Levendige, bruisende en natuurlijk ogende tegels, dat zijn onze natuursteen tegels. Of je nu een stijlvolle, klassieke, moderne of eigenwijze uitstraling zoekt. Zo hebben we Turks hardsteen en mozaïek beige van marmer in schervenvorm, dambord patronen in verschillende kleuren en nog veel meer. Natuursteen tegels staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, veelzijdigheid en robuustheid. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook erg praktisch en functioneel. Eenmaal gelegd heb je er bijna geen omkijken meer naar, behalve de voor zichzelf sprekende stofzuiger en dweil natuurlijk. Wij impregneren de natuurstenen tegels standaard en voorzien ze van een beschermende coating. Deze duurzame, natuurlijke tegel gaat je huis een extra dimensie aan sfeer en schoonheid geven.

De veelzijdigheid van tegels

Tegels zijn stijlvol, veelzijdig, populair, hygiënisch, tijdloos, duurzaam en kunnen een erg decoratieve toevoeging aan een ruimte geven. Of je ze nu op de vloer legt met eventuele vloerverwarming eronder, of aan de wand zet, je bent verzekerd van een kwalitatief oppervlak dat jaren mee kan.

Je kunt je tegels zelf leggen, wij verkopen alle benodigde materialen om dat zelf te kunnen realiseren. Uiteraard kan je ook een professionele tegelzetter laten komen, om daarna eenvoudigweg nog te genieten van je uitgezochte exemplaar in jouw leefruimte.

Tot slot

Tegels, zoals we al noemden één van de meest praktische vloer- en wandbedekkingen. En als je je verdiept in ons assortiment zal je zien dat met de keuze voor het juiste design het totaalplaatje een lust voor het oog gaat zijn! Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens kijken in onze showroom en laat je inspireren door al dat moois!

https://www.detegelboutique.nl/