Rabocup Noord Drenthe
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie heb je geen zorgen meer over het CBR auto theorie examen

Is het tijd om je auto theorie examen te gaan halen maar vind je dit erg spannend? Maak je je erg zenuwachtig voor het examen omdat je angst hebt om te falen? Vind je de lesstof erg ingewikkeld om goed in je hoofd te krijgen? Of begrijp je het taalgebruik uit de theorieboeken niet optimaal omdat je de Nederlandse taal nog niet geheel onder de knie hebt? Je kan stoppen met je zorgen maken voor het theorie examen. 123-theorie kan jou namelijk binnen 1 dagje laten slagen voor het CBR examen!

Woon jij in de prachtige stad Den Haag? Of bij Den Haag in de buurt? Dan kan je meedoen met de cursus theorie in 1 dag in Den Haag. Woon je elders in het land? Geen probleem, wij bieden onze theoriecursussen door het hele land aan, dus ook in jouw woonomgeving. Met meer dan 9 locaties door heel Nederland hoef je nooit ver te reizen om één van onze cursuslocaties te bereiken.

Wat is ons geheim?

Hoe wij het voor elkaar krijgen om jou en de andere cursisten binnen 1 dag alle auto theorie bij te brengen? Simpel, met onze unieke en uitstekende lesmethode. Wat dan precies ons geheim is? Allereerst hebben zich de beste docenten bij ons aangesloten. Relaxed, professioneel, ervaren en het beste in uitleggen, dat is wat al onze docenten zijn. Ze hebben de beste ezelsbruggetjes voor jou bedacht en hebben goede tips en trucs voor het onthouden van de auto theorie. Je krijgt bij ons klassikaal les. Zonder boeken. Je hoeft dus niet stom te leren, leren en nog meer leren uit saaie theorieboeken. Nee hoor, je krijgt een levendige les vol met voorbeelden uit de praktijk. Samen met duidelijke afbeeldingen en de uitleg van de docent kan jij jezelf de theorie snel eigen maken. We leren jou die theorie aan waar vragen over komen op het examen. Theorie die je echt niet hoeft te weten voor het examen behandelen we dus niet, dat scheelt weer tijd. En niet alleen tijd, het scheelt ook ruimte in je hoofd. Nu hoef je je alleen te focussen op die theorie die zeer belangrijk is.

Je wordt op en top voorbereid op het CBR examen, dat je die middag nog gaat maken. En halen natuurlijk, daar zorgen wij wel voor!

https://www.123-theorie.nl/