Rabocup Noord Drenthe
Image default
Auto's en Motoren

Renault Zoe gebruikt

Slaag jij er in een Renault Zoe gebruikt op de kop te tikken, dan ben je vast en zeker spekkoper. De Renault Zoe is namelijk een uitstekende auto gebleken, een – voor de duidelijkheid- volledig elektrisch aangedreven auto. De Zoe is gewild, zeker ook als occasion.

Zoe heeft een meer dan uitstekend bereik

De Zoe is een hatchback. Aanvankelijk had je een accu van 24 kWh, al snel kwam daar een accu van 40 kWh bij. De Renault Zoe was ook de eerste auto die binnen een periode van 24 uur 1600 kilometer af wist te leggen. Daarvoor stond het record nog op 1250 kilometer binnen een etmaal. De Zoe is in drie verschillende varianten beschikbaar: de Zoe Life, de Zoe Zen en de Zoe Intens. Daarbij geldt de Zoe Life als de basisuitvoering en zijn de andere twee ietsje rijker uitgerust.

Voetgangers waarschuwingssysteem

Standaard heeft de Renault Zoe een voetgangers waarschuwingssysteem. De auto zendt een toon uit zodat voetgangers niet verrast kunnen worden, iets dat met elektrische auto’s nog wel eens wil gebeuren. Dit systeem werkt bij snelheden tot 30 kilometer per uur. Met de Zoe heb je gewoon een fraaie en complete elektrische hatchback met een zeer goed bereik. Echte aanrader dus.

Pech onderweg

Hoe solide de Renault Zoe ook is, pech kun je met elke auto, van welk merk dan ook, krijgen. Daar doe je niets aan. Gelukkig is er pech hulp beschikbaar, zonder dat je een abonnement af moet hebben gesloten. Je belt bij pech onderweg gewoon met RoadGuards. Binnen dertig minuten is er dan een monteur bij je die je verder kan helpen. Je betaalt vervolgens gewoon de monteur voor de geleverde werkzaamheden en vervolg jij je weg. Ook dan hoef je dus geen abonnement af te sluiten. Ideaal dus, en een zorg minder als je regelmatig met je Zoe onderweg bent.