Rabocup Noord Drenthe
Image default
Bedrijven

De Keeper, de laatste lijn van verdediging

Een keeper is van wezenlijk belang in sport. Of het nu gaat om voetbal of handbal. De keeper is de laatste lijn ter verdediging van het doel. Een keeper kan de wedstrijd maken of breken. De keeper moet daarom goed uitgerust zijn om zijn taak uit te voeren. Uhlsport is een merk dat de Keeper voorziet van het beste materiaal om de wedstrijd of toernooi te kunnen winnen.

 

Keepers handschoenen

Uhlsport heeft een erg breed assortiment aan keepershandschoenen. De keepershandschoenen zijn te verkrijgen in heel veel kleuren. Van een opvallende blauw met oranje handschoen tot een zwarte of zwart met felgroene handschoen. Alle handschoenen zijn voorzien met het gepatenteerde Absolutgrip latex in de palm van de handschoen. Hierdoor voorkom je dat de bal niet door je handen schiet als je zweterige handjes hebt.

 

Keepers kleding

Als keeper ben je net iets anders gekleed dan je teamgenoten. Dat is ook logisch aangezien je veel meer contact met de grond hebt. Zonder de beschermende keepers kleding zou je al snel geblesseerd raken nadat je in een wedstrijd naar de bal hebt gedoken. In sommige wedstrijden moet je al snel halsbrekende capriolen uithalen om jouw team naar de overwinning te brengen. Uhlsport heeft een uitstekende lijn kleding voor keepers. Zo zijn de broeken voorzien van een ergonomisch voorgevormde knie of heupbescherming en heeft Uhlsport ook onder shirts om het torso en de ellebogen te beschermen tegen blessures door drieste acties.

 

Kleding van Uhlsport laten bedrukken

Hoewel de keeper vaak meer kleding draagt en meestal in andere kleuren, kan je ook de keepersoutfit laten bedrukken. Sterker nog je kan het gehele team voorzien van hoge kwaliteit bedrukking op het shirt. Met hoge kwaliteit bedoelen we dan ook bedrukking die er niet af valt op het moment dat het shirt in de was gaat. Vraag er naar bij onze experts.

Uhlsport is een merk dat alle keepers voorziet van hoogwaardige keeperskleding en keepershandschoenen. De kleding is speciaal gemaakt voor keepers en voorkomt dat de keeper al na één wedstrijd met blessures moet opgeven.