Rabocup Noord Drenthe
Image default
Gezondheid

Dé fysiotherapeut van regio Kaatsheuvel voor al uw klachten

Voor de beste zorg en de meest effectieve behandeling van uw klachten, kunt u het best naar Fysio Loon op Zand gaan. Deze praktijk heeft vijf ervaren fysiotherapeuten in dienst die allemaal gespecialiseerd zijn in het behandelen van andere klachten. Hierdoor bent u bij een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel altijd verzekerd van de beste behandeling. U kunt u hier bovendien niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie. Heeft u last van bepaalde spieren of gewrichten bij het bewegen? Dan helpen deze specialisten u graag verder.

Alles voor een snel herstel bij deze praktijk

Bij Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, krijgt u altijd een fysiotherapeut toegewezen die gespecialiseerd is in het verhelpen van uw klachten. Zij garanderen daarmee een snel herstel en dat is natuurlijk precies waar u naar op zoek bent. Om het herstel nog sneller te laten verlopen, maakt deze praktijk ook gebruik van een ruime oefenzaal voor fysiofitness. Hier kunt u aan krachtfitness en cardiofitness doen en wordt u uitstekend begeleid door uw fysiotherapeut. Samen gaan jullie aan de slag om het herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Een valpreventie training voor ouderen

Voor ouderen biedt Fysio Loon op Zand ook een valpreventie training aan. Hierin wordt u geholpen met uw angst voor vallen, bijvoorbeeld omdat u net ziek bent geweest en al een tijdje niet meer hebt gelopen. Door middel van bepaalde evenwichtsoefeningen helpen de experts van deze fysio u weer het zelfvertrouwen terug te krijgen om zelfstandig te wandelen.

Ontdek de mogelijkheden voor u

Of u nu bepaalde klachten heeft aan uw spieren of gewrichten, of dat u graag deel wilt nemen aan een cursus valpreventie; met een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel, bent u binnen de kortste keren weer helemaal de oude. Neem contact met ze op als u vragen heeft of meer informatie wenst.