Rabocup Noord Drenthe
Image default
Zorg

Wonen in smaakvol ingerichte zorginstellingen in Groningen

Wanneer u niet meer (volledig) zelfstandig kunt wonen is het goed om eens na te denken over het wonen in een zorginstelling. Door te zoeken op zorginstellingen Groningen zult u diverse locatie vinden. Veelal is het leven in een zorginstelling geen aantrekkelijke optie. Vaak heeft u onvoldoende privacy, omdat u een kamer moet delen en is er bovendien niet genoeg personeel aanwezig om u persoonlijke aandacht te kunnen bieden.

Hoe het ook anders kan

Tegenwoordig komen er steeds meer zorginstellingen in Groningen bij die zich richten op een verbeterde service ten opzichte van reguliere zorginstellingen. Eén van deze zorginstellingen is gevestigd in Groningen. Dit luxe woonlandschap, genaamd De Leyhoeve, staat bekend om de goede zorg en het thuisgevoel dat zij haar bewoners geeft. Anders dan bij andere zorginstellingen wordt hier veel individuele aandacht geschonken aan de bewoners. Iedere bewoner beschikt echter over een eigen privé kamer. Of dit nu één van de luxe appartementen is, of een Zorgsuite. Eén van de aspecten die deze zorginstelling huiselijker maakt dan andere zorginstellingen in Groningen, is dat de kamers naar eigen smaak ingericht mogen worden. U kunt dus gerust uw eigen meubels meenemen wanneer u ervoor kiest om in dit prachtige complex te gaan wonen.

Het voelt niet als een verzorgingstehuis

Deze zorginstelling in Groningen heeft door alle extra’s weinig weg van een zorginstelling. Toch wordt er goede zorg geboden door het deskundige personeel. Gaat u in één van de appartementen wonen, dan heeft u de optie om thuiszorg aan te vragen. Als u uw intrek doet in één van de Zorgsuites, kunt u rekenen op doorlopende zorg van één van de aanwezige medewerkers. De Zorgsuites zijn gelegen rond een tiental gemeenschappelijke woonkamers. In iedere woonkamer zal ten alle tijden een huismoeder -of vader aanwezig zijn die u hulp kan verlenen indien dit nodig is, maar die ook voor amusement kan zorgen. Hoe dan ook is dit een unieke zorginstelling waar u zich thuis kunt voelen.

https://www.leyhoeve.nl/