Rabocup Noord Drenthe
Image default
Gezondheid

Laag libido bij de man – Oplossingen

Het blijkt uit onderzoek dat best wel wat mannen last hebben van een laag libido. Ze krijgen klachten van hun partner en worden hier toch wel een beetje onzeker van. Sommige van deze mannen krijgen zelfs helemaal hun dingdong niet meer omhoog, dit als gevolg van geen libido. Gelukkig zijn er verscheidene oplossingen ontdekt die je een laag libido van de man kunt verhogen.

Speciale testosteronboosters

Een testosteronbooster is eigenlijk een soort middel je die in kunt nemen die zorgt voor een verhoogd niveau van testosteron in het mannelijk lichaam. Waarschijnlijk weet je wel dat dit hormoon de voornaamste oorzaak is voor een hoog libido. Mensen met veel testosteron zijn vaak gelukkiger in bed en ze hebben daarnaast ook vaker vrijt. Een test- booster is dan ook super makkelijk en handig om in te nemen als man zijnde. Het is echter wel zo dat er een hele hoop onzin op de markt gekomen is. Je moet dus goed oppassen met de spullen die je koopt. Een merk wat wel werkt is Libido XL, dit merk heeft veel goede ervaringen en we hebben nog geen klachten ontvangen over deze booster.

 

Eet lekker eens gezond

Gezond eten is de sleutel naar een gezond lichaam, dit heb je waarschijnlijk wel eens vaker dan een keer gehoord. Maar wat je niet wist is dat een goed dieet kan zorgen voor een hoger libido. Als je goede voedingsstoffen binnenkrijgt op een dag dan verkeert het lichaam in de optimale staat om de hormonen om te zetten. Een paar voorbeelden van goede producten zijn noten en kwark. Noten omdat ze goede vetten bevatten en kwark omdat dit erg veel eiwit heeft. Zo is het dus handig om deze twee te combineren, zo heb je een lekkere maar ook nog eens een gezonde snack voor het slapen gaan.

 

Wees actief in je leven

Een andere optie om libido te verhogen is door actief aan de slag. Mannen met geen libido of weinig libido zijn vaak ook degene die nooit gaan sporten. Zie je het verband? Sporten zorgt er namelijk voor dat het laag libido van de man verholpen wordt. Door te gaan sporten gaat het bloed beter door je lijf en worden de voedingsstoffen heel erg snel verspreid door het lichaam. Zo krijgt je lichaam alle blokken die het nodig heeft om meer hormonen aan te maken. Dit zorgt dus weer voor een hoger libido. Trek de sportschoenen dus aan en ga eens een blokje om rennen.