Rabocup Noord Drenthe
Image default
Gezondheid

Pak uw rugklachten aan bij deze shiatsu-praktijk in Tilburg

Rugklachten kent veel verschillende oorzaken. Na een weekend dozen sjouwen tijdens een verhuizing zal u bijvoorbeeld geheid kampen met rugpijn. Maar ook wanneer u regelmatig onderuitgezakt op uw stoel zit of lang op een plek heeft gestaan, voelt u het gelijk in uw rug. Dit kan uw onderrug zijn of boven rug. Maar wat als u niet precies kunt achterhalen waar de klachten vandaan komen? Dan wordt het ook vrij lastig om een oplossing te bedenken. Toch is het belangrijk om de oorzaak vast te stellen, zodat u snel weer klachtvrij door het leven kunt. Dan is het volgen van shiatsu-therapie dé oplossing. Maar wat houdt het precies in?

Shiatsu-therapie volgen om rugklachten aan te pakken

Wanneer u voortdurend rugpijn heeft en een alternatieve behandelwijze zoekt in omgeving Tilburg, doen moet u zeker eens bij Maria van der Sar langs gaan. Wanneer u een afspraak maakt bij deze praktijk in Tilburg, wordt eerst de oorzaak van uw rugklachten in kaart gebracht. Hiervoor wordt er gekeken naar twaalf energiebanen. Dit worden ook wel meridianen genoemd. Geef aan waar de pijn zich precies bevindt en aan de hand daarvan correspondeert de therapeut de plek van de pijn met de desbetreffende meridiaan. Hierdoor wordt de oorzaak van uw rugklachten in kaart gebracht en zal er in Tilburg gelijk een diagnose gesteld worden over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Hier maak de therapeut alleen gebruik van uw handen en polsen. Vervolgens wordt er een shiatsu-behandeling gestart die ervoor zorgt dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen, zodat de rugpijn en andere klachten verdwijnen.

 

Neem telefonisch contact op

Verminder uw rugklachten en maak vandaag nog een afspraak in de shiatsu-praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Ook voor andere soorten klachten is een shiatsu-behandeling zeker aan te raden. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken en plan direct een datum die u schikt!

https://www.mariavandersar.nl/