Rabocup Noord Drenthe
Image default
Sport

Een sportschool in Delft waar ook kinderen genoeg te kiezen hebben

Dat beweging voor volwassenen belangrijk is, daar zijn de meesten van ons wel van op de hoogte. Maar dat het voor een kind nog veel essentiëler is, daarbij staan velen niet stil. Bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Niet alleen voor de lichamelijke ontwikkeling, want motorische groei vormt de basis voor elke vorm van ontwikkeling. Dus ook cognitief. Beweging helpt kinderen bij vaardigheden die ook later in het leven belangrijk zijn, bijvoorbeeld ruimtelijk inzicht. Sportcenter Allround is een sportschool in Den Hoorn, bij Delft, met een uitgebreid sportaanbod voor kinderen en tieners.

Training van motorische en sociale vaardigheden

Het centrum biedt judo, dans en crossboxing voor verschillende leeftijdscategorieën. Ze leren op een speelse en uiteraard veilige manier een sport. Bovendien zijn ze op deze manier niet alleen met bewegen bezig, maar oefenen ze ook hun sociale vaardigheden. Fitness in Den Hoorn, vlak bij Delft, vormt dus meteen een ontmoetingsmoment voor de jeugd. Op de website van de sportschool is het lesschema beschikbaar.

Lessen volgens een vast rooster

Ben je geïnteresseerd in fitness in Delft, gericht op kinderen? Bij Sportcenter Allround kun je rekenen op een vast rooster dat door het jaar heen niet verandert. Zo weet je dat je deze vorm van fitness in Delft voor een langere periode in je agenda kunt passen. In juli en augustus vinden er geen lessen plaats en betaal je geen abonnementsgeld. Overigens is het lesgeld ook laag te noemen. Een extra stimulans om je kind met sporten te laten beginnen!

Samen naar de sportschool

Door de vele mogelijkheden die deze sportschool nabij Delft biedt, kun je jouw eigen programma zo ook nog eens beter op dat van je kleine afstemmen. Terwijl je zoon of dochter aan de les begint, ga ook jij de fitnesszaal in om aan je conditie te werken of kom je tot rust tijdens een yogales. Ook voor volwassenen bestaat er een ruim lesaanbod bij deze sportschool nabij Delft. Daarnaast bestaan er mogelijkheden voor individuele training, eventueel onder begeleiding.