Rabocup Noord Drenthe
Image default
Management

Best home business to start

Beste thuisbedrijf om te beginnen

 

Met een bedrijf aan huis hebt u de controle over waar en hoe u werkt. Bekijk de verschillende soorten bedrijven die je vanuit huis kunt runnen en ga vandaag nog aan de slag.

 

[Featured Image] Een vrouw in hijab glimlacht en staat voor de producten die ze verkoopt via haar thuisbedrijf. 

Een bedrijf runnen vanuit huis brengt veel voordelen met zich mee: je bent je eigen baas, maakt je eigen agenda en beperkt je dagelijkse woon-werkverkeer tot de paar seconden die het kost om je computer op te starten. 

 

Voordat u begint met het afdrukken van uw eierschaal visitekaartjes met Romeinse letters, moet u beslissen over wat uw bedrijf eigenlijk gaat doen. Gaat u handgemaakte goederen verkopen via een online winkel? Een drop shipping bedrijf runnen? Uw grafische opleiding gebruiken om een eenpersoons ontwerpstudio te worden? 

 

Of ga je iets heel anders doen? 

 

Hoewel de mogelijkheden eindeloos zijn, zal het bedrijfsidee dat je kiest waarschijnlijk afhangen van je eigen interesses, doelen en beschikbare middelen. Om u te helpen het idee te kiezen dat het beste bij u past, vindt u in dit artikel niet alleen een lijst met veelvoorkomende ideeën voor een bedrijf aan huis, maar ook een aantal algemene overwegingen voor elk idee. Uw volgende onderneming kan net om de hoek liggen. 

 

Wat u moet weten: Soorten thuisbedrijven en statistieken

Kleine bedrijven zijn er in overvloed in de Verenigde Staten. Volgens een rapport van de US Small Business Administration waren er in 2022 naar schatting 31,7 miljoen kleine bedrijven in de VS, wat neerkomt op ongeveer 99,9 procent van alle Amerikaanse bedrijven [1].

 

Hoewel deze bedrijven technisch gezien alles omvatten, van eenmanszaken tot bedrijven met 500 werknemers, illustreert het grote aantal kleine bedrijven in de VS zowel de haalbaarheid van het starten van een eigen bedrijf als de concurrentie die onvermijdelijk kan ontstaan door zo’n overvol speelveld. 

 

Om een bedrijf te beginnen, moet u eerst beslissen welk type bedrijf u wilt runnen: een productbedrijf of een dienstverlenend bedrijf aan huis. 

 

Eenvoudig gezegd, een productbedrijf verkoopt fysieke producten, terwijl dienstverlenende bedrijven diensten verkopen die iets voor iemand doen [2]. Een kruidenierszaak is bijvoorbeeld een productbedrijf omdat het fysieke levensmiddelen verkoopt, zoals fruit en groenten, aan klanten. Een boekhouder daarentegen is een dienstverlenend bedrijf omdat hij zijn tijd en expertise verkoopt aan klanten die hulp zoeken bij hun belastingaangifte. 

 

Zowel productbedrijven als dienstverlenende bedrijven hebben voor- en nadelen. Productbedrijven vergen doorgaans een hogere financiële investering dan dienstverlenende bedrijven, omdat ze een voorraad fysieke goederen moeten hebben om te verkopen. Productondernemingen zijn echter meestal veel gemakkelijker op te schalen dan dienstverlenende ondernemingen, omdat zij veeleer fabriceerbare producten verkopen dan de tijd van individuen met een gespecialiseerde vaardigheden [3]. 

 

Tips voor succes als bedrijf aan huis

Het starten van een bedrijf aan huis kan helpen de overhead te verminderen en de weg naar zakelijk succes te verkorten. Wanneer u de bovenstaande lijst met ideeën doorneemt, zorg er dan voor dat u een idee kiest waar u gepassioneerd over bent, en niet een idee dat alleen gebaseerd is op potentiële winst.

 

Een bedrijf starten en runnen vergt veel werk, en een passie die verder gaat dan de winst zal je helpen om je er doorheen te slaan.

 

Houd naast passie de volgende regels in gedachten bij het opstarten en uitbouwen van uw nieuwe bedrijf:

 

Maak een kantoorruimte aan huis

Je hoeft geen extra slaapkamer in te richten als je er geen hebt! Zelfs een kast of een afgescheiden deel van een kamer is goed genoeg voor je kantoor aan huis. Maar maak er wel ruimte voor vrij.

 

Je moet ruimtelijk – en emotioneel – je claim op een deel van je huis leggen voor je bedrijf. Anders werkt u uiteindelijk op de bank, zittend op het piepspeeltje van uw baby.

 

Bepaal vaste werktijden

Maak duidelijk dat u zich op uw werk wilt concentreren als u op kantoor bent, en laat uw gezin weten wanneer u beschikbaar bent. Maak een tijdschema in uw agenda om uw productiviteit te verhogen – plan tijd in voor zowel werk als persoonlijke taken.

 

Behandel het als een echt bedrijf – want dat is het ook

Je werkt dan wel vanuit huis, maar je runt wel een echt bedrijf – dus behandel het ook zo! Investeer in zaken zoals een professionele website en de juiste bedrijfsstructuur om succes te verzekeren.

 

Bouw een netwerk op, online en offline

Thuiswerken betekent niet dat je geen hulp nodig hebt of dat je die niet moet inhuren omdat je geen kantoorruimte hebt. Het delegeren van werk – zoals het maken van blogcontent, grafisch ontwerp of boekhoudkundige werkzaamheden – kan betaalbaar zijn als je freelancers inhuurt.

 

U kunt zich ook minder geïsoleerd voelen als u online in contact komt met andere ondernemers die ook vanuit huis werken. U kunt ze vinden op forums, online gemeenschappen en sociale media.

 

Zorg goed voor uzelf

Eigenaars van een thuiswerkbedrijf kunnen zo opgaan in hun werk dat ze hun fysieke en emotionele welzijn verwaarlozen. Voor je het weet zit je al vier uur achter je toetsenbord en ben je vergeten te lunchen. Het gebeurt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/