Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vervoer en transport

3200 watt elektrische steps: welke is het krachtigst?

Elektrische scooters met een vermogen van 3200 W zijn gewoon krankzinnig. Dit zijn zonder enige twijfel enkele van de beste elektrische scooters ter wereld ooit gemaakt.

Beste elektrische scooters van 3200 W

 • Qiewa Q Power

 • Zero 11X

 • Emobo Duotork

 • Dualped Scorpion

Ok, zet je schrap, dit wordt een wilde rit.

Hoe snel zijn 3200W elektrische scooters?

Elektrische scooters met 3200W motoren hebben topsnelheden tussen 55-62 mph / 88-100 kmh. Hun topsnelheid is gemiddeld 93,6 km/u.

Hoe krachtig zijn elektrische scooters van 3200 W?

De scooters met motoren van 3200 W hebben een piekvermogen van ongeveer 5000 watt. Ze hebben meestal een bereik van ten minste 100 km, sommige zelfs meer dan 140 km! Hun klimhoeken zullen geweldig zijn, minstens 30 graden. Ze zijn allemaal geschikt voor zware volwassenen, met een maximale belasting van ruim boven de 100 kg.

Het duurt meestal vrij lang voordat deze scooters volledig zijn opgeladen. Hun enorm krachtige motoren hebben grote batterijen nodig, bijna 2000 wattuur of meer. Dat maakt ze ook erg zwaar.

Lees ook: denver sck 5300 elektrische kinderstep

Beste 3200W elektrische scooters

Momenteel zijn dit absoluut de beste 3200 Watt elektrische scooters die er zijn.

Qiewa Q Vermogen

Qiewa Q Power heeft een motor met een vermogen van 3200 Watt. Ik kon er niet zeker van zijn dat dit het echte vermogensniveau is. Het zou zijn piekvermogen kunnen zijn. Gezien de statistieken en het feit dat het de beste scooter is in een zeer belangrijke categorie, geloof ik echter dat dit zijn werkelijke vermogensniveau is.

De Qiewa Q-krachtbron is niet alleen belachelijk performant, maar heeft ook een verbazingwekkende ding gaat ervoor – het is letterlijk de beste elektrische scooter voor zware volwassenen. Het heeft een maximaal laadvermogen van 300 kg!

Dat niveau van draagvermogen is ongeëvenaard. In feite heeft de op één na beste scooter voor zware volwassenen een gewicht van maar liefst 50 kg minder, en hij is ook gemaakt door Qiewa! Dat bevestigt het merk Qiewa als toegewijd aan het bouwen van scooters voor zware volwassenen, en de Q Power als hun beste model voor de klus.

Bovendien is deze scooter van grote waarde in combinatie met geweldige prestaties.

Voor de prijs van ongeveer € 2100 krijg je een maximumsnelheid van 55 mph / 88 kmh en een bereik van 50 mi / 80 km. Dat is misschien al overdreven, maar het is hoe dan ook een geweldige prijs voor iedereen die op zoek is naar een krachtige scooter.

Zero 11X

De Zero 11X is de krachtigste 3200W elektrische scooter vandaag.

Met een topsnelheid van 100 km/u en een bereik van 145 km, bedreigt deze uitstekend presterende machine zelfs de beste scooters voor de zwaargewichttitel, voor de helft van hun kosten.

Het merk Zero is al een evergreen. Ze slagen erin geweldige prestaties te leveren voor fatsoenlijke prijzen, in vele prijscategorieën.

De Zero 11X is hun vlaggenschip

De dubbele borstelloze motoren hebben een echt vermogen van 3200 watt, tot wel 5600. Watt piekvermogen. Die twee beesten geven de Zero 11X een klimhoek van 35 graden en een gewichtsbelasting van 118 kg.

Geleverd met hoogwaardige lithium-ion LG-batterijen met hoge capaciteit, met 32 Ah en 72 V leveren ze een capaciteit van 2300 Wh. Geen wonder dat je met deze scooter maar liefst 145 km kunt afleggen op een enkele lading.

Dit is een geavanceerde scooter. Het is niet gericht op de typische informele forens.

Maar echte scooterliefhebbers zullen ervan kwijlen.

Jongen, wat een scooter. Het kost meestal rond de € 3499. Als je op zoek bent naar brute kracht en prestaties, en er niet meer dan € 5000 voor wilt betalen, dan is de Zero 11X iets voor jou.

Opmerking: het Techlife X9-model is waarschijnlijk exact dezelfde scooter als de Zero 11X, met enkele mogelijke aanpassingen. Als u in Polen of in een EU-land woont, overweeg dan om bij hen te bestellen, want u krijgt uw scooter sneller en straatklaar.

Waar kunt u de Zero 11X kopen?

Wereldwijd vindt u de Zero 11X bij Rydology voor de beste prijzen en leveringsvoorwaarden.

Dualped Scorpion

Je moet het merk Dualped bewonderen. Hun eerlijke, bijna een-op-een benadering van marketing zie je tegenwoordig nog maar zelden.

Wat ik zo leuk vind aan Dualped is dat ze hun geld op de juiste plek zetten. Ze zijn een van de weinige merken die daadwerkelijk bewijzen dat hun scooters de maximale snelheden kunnen halen die ze claimen.

De eigenaar van het kanaal demonstreert de rijervaring met de Dualped-modellen.

De Dualped Scorpion is tegenwoordig een van de krachtigste scooters ter wereld.

De motor kan een piekvermogen van 5000 watt bereiken en heeft een echt vermogen van ongeveer 3200 watt. Dat geeft hem een topsnelheid van 90 km/u en een draagvermogen van 150 kilogram. Het merk claimt uitstekende klimhoeken voor hun model, en met dit soort kracht is het waarschijnlijk dat de claim waar is.

De 60 Volt, 1800 Watt-uur batterij zal je een uitstekend bereik van 75 mijl bieden / 120 km op één lading.

De scooter wordt geleverd met een slot, verstelbaar stuur, een sterke koplamp, alle toeters en bellen. Hij kost ergens rond de € 2650.

Dualped Scorpion-specificaties:

 • topsnelheid: 90 km/u

 • bereik: 120 km

 • vermogen: ~3200 W (echt), 5000 W (piek)

 • batterij: 1800 Wh, 60 V

 • oplaadtijd: 8 uur

 • klim hoek: 50 °

 • gewicht: 45 kg

 • gewichtslimiet: 150 kg

EMobo Duotork

Als u op zoek naar de voordeligste scooter in de vermogenscategorie van 3200 W, kies je voor de EMobo Duotork.

Voor de prijs van € 1899 krijg je een echt monster dat gemakkelijk het dubbele van die prijs zou moeten kosten. De dubbele borstelloze gelijkstroommotoren, met een gecombineerd werkelijk vermogen van 3200 watt en een piekvermogen van 5000 watt, laten u vliegen met 90 km/u.

Als u de video hierboven bekijkt, zult u getuige zijn van het echte vermogen van deze scootmobiel. De bestuurder voelt de trekkracht echt en hij beweegt zo snel dat de wind klinkt als een straalmotor.

Deze scooter heeft een bereik van 100 km op één lading.

p>Hij weegt 46 kg en kan tot 175 kg aan lading op zijn dek dragen.

Hij heeft twee koplampen boven het stuur, een optionele stoel die je kunt installeren als je het nodig hebt, en verstelbaar stuur. Het stuur is ook neerklapbaar.

Als je op zoek bent naar de meeste waarde in combinatie met het meeste vermogen, dan is de EMobo Duotork de perfecte keuze.

EMobo Duotork-specificaties:

 • topsnelheid: 90 km/u

 • bereik: 100 km

 • vermogen: 3200 W (echt), 5000 W (piek)

 • oplaadtijd: 5 uur

 • gewicht: 46 kg

 • gewichtslimiet: 175 kg

Moet ik een elektrische scooter van 3200 W kopen?

Ik zou geen van deze scooters aanraden als je eerste scooter. En als je al een scooter hebt gehad, maar jezelf nog steeds als een beginner beschouwt, zouden ze niet goed bij je passen.

Begrijp me niet verkeerd – er is niets mis mee om een van deze als je eerste te kopen scooters. Vrijwel elke elektrische scooter is tegenwoordig heel gemakkelijk te rijden. U zult de basisconcepten waarschijnlijk in minder dan 10 minuten onder de knie hebben.

Maar u wilt waarschijnlijk eerst wat ervaring opdoen. Deze modellen hebben een heel sterke aantrekkingskracht en kunnen je gemakkelijk in een staat van flow brengen.

Als je echter al een ervaren rijder bent en op zoek bent naar dat volgende niveau, dan is een van deze scooters de perfecte keuze. De modellen die hier worden behandeld, zijn geschikt voor veel voorkomende gebruikssituaties: waanzinnige prestaties, geweldige waarde, voor zware volwassenen, wat u ook nodig heeft.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar transportapparaat, dat ook erg leuk is, en je bereid bent te investeren in een scooter van hoge kwaliteit, dan kun je een scooter op dit vermogensniveau kiezen.

https://nr1elektrischestep.nl/collections/vmax