Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

How to: de perfecte webhost vinden voor uw bedrijf

How to: de perfecte webhost vinden voor uw bedrijf

Een webhost kan ideaal zijn wanneer u een eigen bedrijf heeft, maar helaas niet inhouse over de geschikte mensen beschikt om de IT van uw bedrijf te regelen. Een hosting provider kan u volledig ontzorgen op het gebied van IT. Uiteraard kunt u ook gewoon thuis uw eigen server hosten voor de website van uw bedrijf, maar in veel gevallen is het uiteindelijk een stuk aantrekkelijker én voordeliger om gebruik te maken van de services van een webhosting provider. Doordat u maandelijks (of jaarlijks, indien gewenst) een vast bedrag betaalt, weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet zomaar voor vervelende verrassingen te staan. Omdat het best lastig kan zijn om de perfecte webhost te vinden voor uw bedrijf, willen wij u hieronder graag enkele tips meegeven.

 

Bepaal wat u belangrijk vindt aan een goede webhost

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u een webhost vindt die past bij úw bedrijf en úw wensen, behoeften en eisen. Daarom doet u er goed aan om allereerst een lijstje met criteria op te stellen waaraan uw hosting provider moet voldoen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u de prijs een belangrijk aspect vindt, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u het aantal databases of het aantal gigabytes aan webspace een stuk belangrijker vindt dan het kostenplaatje. Blijven er alsnog teveel webhosts over om een goede keuze te kunnen maken? Kijk dan welke criteria u het allerbelangrijkste vindt. Er is vast wel één criteria die u belangrijker vindt dan de rest en waardoor er nog enkele hosting providers buiten beschouwing kunnen worden gelaten in uw overweging.

Ook is het aan te raden om u goed in de verschillende hosting providers in te lezen voordat u een definitieve keuze maakt. Zo weet u 100 procent zeker dat u geen verkeerde keuze maakt. Neem desnoods even contact op met de webhosts waar uw voorkeur naar uitgaat voor extra informatie.

 

Neem eens een kijkje op de website van Fundaments

Eén hosting provider die wij u van harte kunnen aanbevelen is Fundaments. U bent hier aan het juiste adres voor een uiteenlopend aanbod aan Cloud oplossingen. Van Managed Service Provider (MSP) diensten tot Independent Software Vendor (ISV) diensten, als Kubernetes Kluster container hosting. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

 

https://www.fundaments.nl/