Rabocup Noord Drenthe
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Groningen

Er gaat niets boven lasergamen in Groningen. Als je in het noorden bent is Groningen wellicht wel de beste stad om een keer met een groep heen te gaan. Vaak wil je dan nog iets van een activiteit ondernemen. In principe is er wel wat te doen in Groningen, maar vaak zijn deze plekken afgelegen en relatief duur. In dit blog bieden we een mooi alternatief.

Vrijheid met huren

Lasergamen op een locatie is dus relatief prijzig. Het is vaak een tientje voor amper een kwartier lasergamen per persoon. Zo ben je met een groep van 10 al snel honderd euro kwijt terwijl je na minder dan een uurtje alweer buiten staat. Dat is zonde van voor minder geld kun je zoveel meer qua ervaring krijgen op het gebied van lasergamen in Groningen. Je speelt ineens niet meer in een vooraf ingerichte arena, je speelt gewoon waar je zelf wilt. Je schiet niet zomaar een beetje op elkaar, je kunt zelf de spelvorm uitkiezen. Zo maak je van lasergamen in Groningen een waar feestje.

Lasergamen op eigen locatie

Zo kun je zelf de locatie kiezen om te lasergamen. In Groningen kan iedereen vast wel een indoor locatie vinden. Denk aan een kantoor, een bedrijfshal of zelfs een supermarkt. Voor een bedrijfsuitje is het huren van een lasergame dan ook ideaal. Maar ook outdoor kun je prima lasergamen. Zelfs bij zonnig weer hebben de guns nog een bereik van minstens 20 meter. Meer dan genoeg om elkaar lekker af te knallen. Je kunt in principe overal spelen waar je maar wilt, als je voorbijgangers maar niet tot last bent. Daar hoef je geen verGrunningn voor aan te vragen.

Goedkoper

Daarbij scheelt het huren van een lasergame gewoon bakken met geld. In plaats van een tientje per persoon per kwartier ben je bij huren de helft per lasergun per dag kwijt. Veel meer speelplezier dus voor veel minder geld. Informeer naar de beschikbaarheid

 

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-groningen/