Rabocup Noord Drenthe
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek de bijzondere vogels van dit vogelpark tijdens een dagje weg met kinderen

Een dagje weg met kinderen wordt in Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn een heus avontuur. Niet alleen bewonderen jullie hier de mooiste vogelsoorten, maar ook leren jullie alles over deze mooie vogels. Maar wist je dat er in dit vogelpark meer dieren zijn dan alleen vogels? Daarnaast is er een grote speeltuin met veel verschillende attracties waar alle kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Is het slecht weer? Er is ook een grote binnenhal waar lekker gespeeld kan worden. Maar het leukste is het natuurlijk als de zon schijnt tijdens jullie dagje weg met het gezin.

Bezoek verschillende klimaten in één dag

Er leven in Vogelpark Avifauna veel vogels die normaal niet in het Nederlandse klimaat kunnen overleven. Daarom zijn er verblijven waar de perfecte omstandigheden voor deze vogels worden gecreëerd. Bijvoorbeeld de tropenhal, waar je tijdens het dagje weg met het gezin rondwandelt tussen de mooiste tropische vogels. In deze tropenhal leven niet alleen vogels, je kunt ook een kijkje nemen in de onderwaterwereld. Er leven verschillende vissen in dit Nederlandse stukje van het Zuid-Amerikaanse moeras. Wil je meer leren over de vogels tijdens jullie dagje weg met de kinderen? Bezoek dan de voermomenten en luister naar alles wat de verzorgers te vertellen hebben over de bewoners van het vogelpark.

De voordelen van een lidmaatschap

Willen jullie vaker een dagje weg met de kinderen naar Vogelpark Avifauna? Overweeg dan zeker de aanschaf van een lidmaatschap. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een lidmaatschap voor het hele gezin of een grootouderlidmaatschap, waarbij grootouders tot maar liefst 6 kleinkinderen mee kunnen nemen. Met een lidmaatschap steunen jullie de vogels en hebben jullie onbeperkt toegang tot het park. Of jullie nu de vogels willen gaan bekijken, naar de speeltuin willen of lekker eten in één van de fijne restaurants. Zo hoeven jullie dit leuke uitje niet te beperken tot één dagje weg met het gezin.

Gerelateerde artikelen

Bowling in Breda, jouw idee van een feestje?

Waarom een zeilpak van een gerenommeerd merk kopen?

Kies het juiste financiƫle pad