Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vervoer en transport

Koop uw elektrische bakfiets bij deze specialist

Wanneer u een elektrische bakfiets wilt kopen is het belangrijk om verschillende afwegingen te maken. Welk merk heeft uw voorkeur, hoe groot is de fiets en, ook niet onbelangrijk, hoe moet de fiets eruitzien? Fietskar.nl is een fietskarrenspecialist met een ruim aanbod aan diverse bakfietsen. Bekijk hun assortiment in de webshop of ga langs in de winkel in Hilversum.

Fietsen in alle soorten en maten

Een elektrische bakfiets is een handig vervoersmiddel wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft of graag op de fiets boodschappen wilt doen. Door de ruime bak voorop vervoert u in één keer meerdere kinderen of spullen. Bij Fietskar.nl snappen ze dat dit echter hard trappen kan zijn en daarom bieden zij een elektrisch model aan. Ondanks het formaat gaat het trappen toch licht en bent u wendbaar. Zo staat u in een mum van tijd op de plaats van bestemming en bent u ook nog eens sportief bezig. Klinkt goed toch? Ook wanneer u een reguliere bakfiets wilt kopen, bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Kies uit diverse vormen, maten en stijlen van de meest toonaangevende merken. Denk hierbij aan Burley, Thule, Vantly en Winther.

Vraag deskundig advies

Bij Fietskar.nl krijgt u persoonlijk en deskundig advies en bestelt u uw fiets eenvoudig online. Bij een bestelling boven de € 75.- krijgt u een gratis verzending en heeft u uw fiets zo in huis. Wilt u liever een elektrische bakfiets kopen in hun winkel in Hilversum? Ook dat is mogelijk! Ga langs, bespreek uw wensen en ga met uw droomfiets naar huis. Bekijk daarnaast ook meteen de rest van hun aanbod aan fietskarren, bagagefietsen, hondenkarren, aanhangfietsen en diverse accessoires. Alles is te bewonderen in de showroom van Fietskar.nl. Heeft u vooraf nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Fietskar.nl. Hun medewerkers helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

Buitenlandse btw terugvragen in de transportbranche

Bel naar de ophaalservice voor een taxi in en rondom Den Haag

Laat je zwaar transport in Utrecht vervoeren