Rabocup Noord Drenthe
Image default
Architectuur

4 Tips voor het kiezen van een betrouwbaar bouwbedrijf

Als u overweegt om uw eigen huis te kopen (nieuwbouw), maar u weet niet hoe u het ideale bouwbedrijf moet kiezen, lees dan deze tekst!

Wanneer u op het punt staat een grote stap te zetten zoals het kopen van een woning, is het onvermijdelijk dat u nadenkt over het bouwbedrijf die verantwoordelijk is voor de gehele planning en uitvoering van het project.

Maar het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke aspecten in aanmerking moeten worden genomen bij de keuze van een geschikt en betrouwbaar bedrijf. In deze tekst zullen we het hebben over 4 punten waar u aandacht aan moet besteden. Bekijk de punten hieronder!

1. Zoek alle mogelijke informatie over het bedrijf

De eerste stap in de keuze van het ideale bouwbedrijf is het uitvoeren van diepgaand onderzoek naar het bedrijf.

Ga daarom op zoek naar de geschiedenis, het traject, het bijbehorende nieuws en krijg toegang tot de website en de sociale media. Als het publiek tevreden is, kunt u het snel zien.

 

2. Bezoek enkele geleverde werken

Wanneer je het projectportfolio bekijkt, krijg je een algemeen beeld van de kwaliteit van het werk. Maar een efficiëntere manier om dit te controleren is door de reeds opgeleverde projecten te bezoeken. Zoek naar constructiedetails die de kwaliteit van het pand bevestigen, zoals de gebruikte materialen, de uitwendige coatings, de vrijetijdszone, alle elektrische en hydraulische onderdelen, enz.

 

3. Evalueer hoe de after-sales service en de garantie is.

De service na verkoop is net zo belangrijk als de garantie. Hoewel de tweede impliciet is in de eerste, omvat de dienst na verkoop, die varieert naargelang de bouwer, andere voordelen zoals bijstand en begeleiding van de bewoners in geval van bouwfouten, renovaties of uitbreidingen van het onroerend goed.

 

4. Praat met een aantal van de klanten

De indicatie van andere kopers is meestal een van de items die door de twijfelaars het meest in overweging worden genomen. Door te praten met mensen die al eigenaar zijn van het onroerend goed kunt u veel meningen over de dienstverlening van het bouwbedrijf kennen en een meer assertieve beslissing nemen.

 

Zelf adviseren wij een kijkje te memen bij Zenitbouw in kootwijkerbroek, hier hebben wij goede ervaringen mee.