Rabocup Noord Drenthe
Image default
Architectuur

Serre aanbouw op korte termijn?

Een serre aanbouw is een goede manier om het huis wat groter te maken zonder dat je hiervoor een vergunning nodig hebt of dat er flink verbouwd moet worden. De serre aanbouw gebeurd aan de tuinzijde waarbij een deel van de tuin wordt gebruikt voor de extra ruimte. 

Met de extra ruimte kun je van alles doen van een woonkamer tot een eetkamer. De meeste mensen gebruiken het om de woonkamer te vergroten of gebruiken het als een eetkamer. Je kunt ook serre aanbouw gebruiken als een extra kamer of werkkamer natuurlijk. Waar je het voor gebruikt is maar net wat je nodig hebt en wat je wilt. Er zijn ook mensen die er een thuisbioscoop van hebben gemaakt.

Het mooie aan serre aanbouw is dat je geen vergunningen nodig hebt en dat het op korte termijn kan gebeuren. Een bouwbedrijf zal langskomen om te kijken wat er mogelijk is en kijken hoe de bestaande constructies moeten aangepast moet worden. Daarna zullen ze een offerte uitbrengen voor het project. Het bouwen kan al vrij snel beginnen afhankelijk van hoe snel je akkoord gaat met de offerte en wanneer je het opgeleverd wil hebben. Een serre aanbouw binnen een aantal weken laten bouwen is dan ook zeker mogelijk.

alruco.nl

serbo.nl

serreaanbouw.nl