Rabocup Noord Drenthe
Image default
Gezondheid

Donkere oksels / zwarte oksels lichter maken

Heb jij last van donkere oksels of echt zwarte oksels en weet je hier niet wat mee gedaan? Vermijd je het in de zomer om in blote armen te lopen omdat je je oksels niet wil laten zien? Dit hoef je vanaf nu niet meer te doen. Iedereen wil mooie en verzorgde oksels waar hij zich niet over hoeft te schamen. Ga dus maar snel shoppen om een lading tops en bikini’s in huis te halen want er zijn wel degelijk oplossingen en remedies voor oksels bleken. Gedaan met schaamte en frustratie.

 

Oksels epileren

Als de zomer er stilaan aankomt, maken we met zijn allen ons lichaam weer summerproof en dit houdt ook in dat ons hele lichaam een scheerbeurt krijgt. Ook onze oksels. Als je in bikini rondloopt, wil je natuurlijk geen beharing meer onder je oksels. Tijd voor een scheerbeurt zou je denken. Echter, om donkere oksels tegen te gaan is het beter om niet te scheren maar om te harsen of te epileren. Als je de oksels gaat scheren, doe je de haren dicht tegen je huid weg maar de haren onder je huid blijven uiteraard wel zitten. Hierdoor kan het lijken alsof je zwarte oksels hebt. Met epileren of harsen zal je dit niet hebben.

 

Crème tegen donkere oksels

Oksels bleken kan ook met Skinlight. Dit is een pigmentvlekkencrème die jij ideaal kan gebruiken om van je donkere oksels af te komen. Dit product wordt uniek samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Skinlight heeft een neutrale PH waarde wat maakt dat deze crème geschikt is voor alle huidtypes. Als u deze dagelijks 2 maal aanbrengt aan de oksels zal je zien dat je in korte tijd een mooiere en blekere huid zal hebben. Deze crème remt de aanmaak van melanine en hierdoor wordt de huidskleur en elasticiteit van de huid fel verbetert. Bovendien stimuleert het de aanmaak van collageen waardoor de glans van de huid er dan weer op vooruit gaat. Je hoort het, kortom een aanrader die je in huis moet hebben om van zwarte oksels af te geraken.

 

Scrub met sinaasappelschil

Scrub je regelmatig je oksels maar zie je geen verschil? Dan moet je in plaats van de klassieke scrubmiddeltjes misschien eens gaan scrubben met een sinaasappelschil. Het klinkt erg vreemd maar het werkt wel. Het werkt heel eenvoudig, je legt wat schillen van een sinaasappel in de zon en laat ze volledig uitdrogen. Pers ze dan tot een poeder en doe er 2 theelepels poedersuiker, wat rozenwater en melk bij. Scrub hiermee je oksels en laat het even inwerken. Spoel daarna je oksels goed af en doe dit een 3 tal keren per week. Resultaat gegarandeerd!

 

 

Gerelateerde artikelen

Slaap heerlijk op een Pullman matras

Beste Babyfoons met vele mogelijkheden

Pak uw rugklachten aan bij deze shiatsu-praktijk in Tilburg