Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vervoer en transport

Buitenlandse btw terugvragen in de transportbranche

Moet u buitenlandse btw terugvragen wanneer u als transportbedrijf veel btw-bedragen achterlaat in een EU-land? Moeten is er natuurlijk niet bij, maar verstandig is het wel. Transportbedrijven verliezen aanzienlijke bedragen als de btw in het buitenland achterblijft. Wanneer u aan de voorwaarden voldoet, dan kunt u buitenlandse btw eenvoudig terugvragen. Het mooie is wel dat u hier helemaal niet zo veel in hoeft te investeren. Het kost u nauwelijks tijd en wanneer u alles laat regelen door een ervaren bedrijf, dan hoeft het u zeker ook niet veel geld te kosten.

Tarieven voor het terugvragen van de buitenlandse btw

Een ervaren, gespecialiseerde onderneming kan de buitenlandse btw terugvragen voor u. Er wordt vaker gedacht dat de tarieven voor deze service erg hoog liggen, maar niets is minder waar. U kunt alles laten regelen door het bedrijf Nebu Transport Services. Deze betrouwbare partner hanteert geen uurtarief en ook geen starttarief. U betaalt een percentage van het btw bedrag dat kan worden teruggevraagd. Dit percentage bedraagt 7,5%. Kunt u voor een bedrag van 100 euro buitenlandse btw terugvragen? Dan betekent dit dat u een factuur van dit bedrijf ontvangt ter waarde van slechts € 7,50. Zo staan de kosten altijd netjes in verhouding tot het btw-bedrag dat u terug ontvangt. Bijkomend voordeel is dat dit ervaren bedrijf werkt op no cure no pay basis.

Maak kennis met dit ervaren bedrijf

Het feit dat veel transportbedrijven aanzienlijke bedragen achterlaten in het buitenland is gewoonweg zonde. Uiteindelijk wil niemand zomaar geld kwijtraken, ook niet door btw betalingen in andere EU-landen. Nebu Transport Services kan snel en gemakkelijk uw buitenlandse btw terugvragen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. De verwachte terugvordering van buitenlandse btw wordt u aangeboden in de vorm van een gespecificeerd document. Alle belangrijke informatie met betrekking tot afhandeling en verwerking kunt u voortdurend terugzien in het online klantenportaal. Maak zeker eens nader kennis met dit ervaren bedrijf.

https://www.nebutransport.nl/NL