Rabocup Noord Drenthe
Image default
Dienstverlening

Zo ziet een complete meerjarenonderhoudsplanning eruit

Bij Zogekeurd kunt u erg snel en makkelijk een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen. Voor deze planning wordt er gekeken naar uw woning, complex of pand en wordt al het onderhoud voor de komende jaren gepland. Hierdoor weet u ieder jaar precies welk onderhoud er uitgevoerd moet worden. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het onderhoud van uw pand en de kosten die hierbij komen kijken. Hier leest u wat er in een complete meerjarenonderhoudsplanning staat die opgesteld wordt door experts bij dit gespecialiseerde bedrijf.

Alle elementen en locaties

Wanneer uw pand geïnspecteerd wordt, worden alle onderdelen in detail beschreven. Het gaat hier om alle elementen die in de komende jaren aan onderhoud onderworpen moeten worden. Ieder element en de precieze locatie worden uitgebreid beschreven. Ook worden eventuele gebreken van de elementen beschreven. Dit zijn bijvoorbeeld onderdelen die al beschadigd zijn of die vervangen moeten worden.

Een planning van handelingen

In een meerjarenonderhoudsplanning wordt er per jaar beschreven welk onderhoud er uitgevoerd moet worden. Wanneer er spoedige renovaties nodig zijn, zullen deze vermeld worden in het eerste jaar. Voor de rest van de onderdelen wordt het noodzakelijke onderhoud beschreven. Zo weet u en het bedrijf dat u inhuurt precies wat er gedaan moet worden.

De prijs

Renovaties en onderhoud van een gebouw kunnen veel geld kosten. In de meerjarenonderhoudsplanning wordt er voor ieder onderdeel een verwachte prijs uitgerekend. Deze prijs is gebaseerd op het verwachte onderhoud dat uitgevoerd moet gaan worden. Zo heeft u per jaar een overzicht van de verwachte kosten. Hierdoor loopt u nooit meer tegen onverwachte onderhoudskosten aan.

Efficiënt en accuraat

Bij Zogekeurd wordt een meerjarenonderhoudsplanning efficiënt, deskundig en accuraat opgesteld. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare planning. Deze planning wordt ook ongeveer iedere vijf jaar vernieuwd. Hierdoor blijft de meerjarenonderhoudsplanning jarenlang een goede basis voor al uw onderhoud.

https://www.zogekeurd.nl/