Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vervoer en transport

De koeriers van dit bedrijf regelen uw nationale of internationale koeltransport

Soms heeft u een pakket dat met spoed of diezelfde dag nog verzonden moet worden. Het kan lastig zijn om een geschikte aanbieder te vinden – zeker wanneer het gaat om een gekoeld pakket of een zending naar een internationale bestemming. Met het koeltransport van A-One bent u voortaan zeker van een betrouwbare dienstverlener. U bereikt dit bedrijf namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week. Bovendien gaan hun koeriers al na één telefoontje aan de slag om het pakket op uw locatie op te halen.

Profiteer van aantrekkelijke tarieven en standaard verzekerde verzending

Met het uitgebreide wagenpark van deze aanbieder, kunt u terecht voor al uw gekoelde pakketten en spoedleveringen. Ook helpen zij u graag met het verzenden van een pakket via luchtvracht. Dit zorgt voor een extra snelle levering bij uw klant. U geniet van de volgende voordelen wanneer u dit bedrijf inschakelt:

  • Uw bestellingen worden 24/7 bezorgd door professionele koeriers.
  • Uw pakket wordt bezorgd tegen de beste prijzen in de markt.
  • Uw pakket wordt standaard verzekerd, hierdoor bent u zeker dat het veilig aankomt.
  • De koeriers volgen een nauwkeurige planning, waardoor uw pakket op tijd bezorgd wordt.
  • Bij spoed zijn de koeriers al binnen dertig minuten bij u om uw pakket te bezorgen. Bij verzending voor diezelfde dag is dit zes uur.

Bel direct voor een snelle bezorging van uw pakket

Of u nu een groot of klein pakket naar een locatie binnen of buiten Nederland wilt verzenden; met het koeltransport van A-One bent u zeker dat met de grootste zorg gebeurt. Voor zendingen die niet gekoeld verzonden dienen te worden, heeft het bedrijf verschillende vrachtwagens, bestelbussen en zelfs motors beschikbaar. Heeft u een pakket dat u (gekoeld) wilt laten bezorgen door ervaren koeriers? Neem dan contact op met deze aanbieder. De medewerkers stellen graag koeltransport op maat voor u samen.

https://www.aone.nl/