Rabocup Noord Drenthe
Image default
Bedrijven

Lowa wandelschoenen dames

Ben je een dame en ben je van plan om een flinke wandeling te maken, een serieuze trektocht, een spannende expeditie, of te gaan nordic walken? Houdt er dan rekening mee dat goede dames wandelschoenen zijn vereist. En dan kom je al snel uit bij het oeroude Beierse merk Lowa. De vrouwelijke outdoorschoenen van dit merk bieden grip, zijn water- en vuilafstotend en bieden uitstekende ondersteuning. De Lowa wandelschoenen dames zijn niet alleen van goede kwaliteit, ze zien er ook nog eens mooi uit. Bovendien voelen ze vrij licht aan. Zeker in vergelijking met andere wandelschoenen. Iedere vrouwelijke wandelaar of avonturier moet minstens een paar in de kast hebben staan. En zelfs als je niet zo’n natuur freak bent, zijn de dames schoenen van Lowa wat voor jou. Want er is ten slotte geen betere schoen om een citytrip mee te maken. Jou hoor je niet klagen over pijnlijke voeten…

Leest voor dames

Hieronder beschrijven we alle mogelijke leesten voor de Lowa wandelschoenen dames:

  • Standaard leest: Dit is de standaard Lowa leestvorm.
  • S-leest: Deze smalle leest biedt 5 mm minder plaats om de voorvoet/bal van de voet dan de standaard leest.
  • W-leest: Deze leest is breder en biedt 7 mm meer plaats om de voorvoet/bal van de voet dan de standaard Lowa leest.
  • WXL-leest: Deze is leest biedt een nog grotere teenruimte, gecombineerd met nog meer ruimte rond de voorvoet/bal van de voet.

Materiaal buitenlaag wandelschoenen

Een nog steeds veel gebruikt materiaal voor Lowa dames wandelschoenen is leer. In het assortiment op www.nieuwe-wandelschoenen.nl vind je zowel klassieke leren Lowa outdoorschoenen dames als schoenen van nubuckleer en suède. Nubuck en suede zijn variaties op klassiek leer, waarbij het leer wat dunner, lichter en ruwer is gemaakt. Dit zorgt voor een ander uiterlijk van de schoen, maar ook voor een lager gewicht.

Wil je Lowa wandelschoenen dames kopen? Klik dan op bovengenoemde link. Kopen gaat eenvoudig via de webshop.