Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een betrouwbare taxibus in Eindhoven

Op zoek naar een taxibus in Eindhoven? Dan is het een goede tip om contact op te nemen met De Prins Taxi. Tegenwoordig zijn taxidiensten zoals Uber heel erg populair in de grote steden en kunt u binnen twee minuten een ritje krijgen. Maar is dit ook comfortabel als je de auto met andere onbekende reizigers moet delen? En hoe zit het met de ervaring van de bestuurders? Als u op zoek bent naar een taxibus in Eindhoven dan bent u bij De Prins Taxi verzekerd van goed opgeleide en ervaren chauffeurs. Zij stellen uw veiligheid en comfort voorop voor de meest scherpe tarieven in de omgeving. Ook loont het om te reserveren als u bijvoorbeeld naar het vliegveld moet of daarvandaan opgehaald wilt worden. Zo weet u van tevoren al wat de ritprijs zal zijn.

Hoe werkt De Prins Taxi?

Naast particulieren zijn ook zakelijke ritjes meer dan welkom bij dit taxibedrijf Eindhoven. Met een bordje in de hand worden uw zakenrelaties door de chauffeurs opgewacht bij verschillende vliegvelden in Europa. Hoe werkt dit? U reserveert bijvoorbeeld voor volgende week een taxirit voor een zakenrelatie die aankomt op Düsseldorf Airport. Het taxiritje voor dit vliegveld staat vast op 150 euro voor een normale auto. Gaat het om een grotere groep mensen dat opgehaald moet worden van Düsseldorf Airport? De taxibus kost maar 25 euro meer, wat betekent dat het ritje dan 175 euro zal kosten. Naast Düsseldorf zijn ook andere Europese en Nederlandse vliegvelden een optie. Zonder reservatie heeft De Prins Taxi onder andere bij Eindhoven Airport en Eindhoven Centraal een vaste standplaats met een taxibus.

De opties voor speciaal vervoer

Naast de meest reguliere taxi en de grote taxibus zijn er ook andere mogelijkheden bij dit taxibedrijf Eindhoven. Zieken- of rolstoelvervoer en de discobus zijn hiervan twee voorbeelden. De chauffeurs die de taxiwagen voor zieken- of rolstoelvervoer rijden hebben zelfs een speciale cursus gevolgd om u zo veilig en comfortabel mogelijk naar de plaats van bestemming te vervoeren. De discowagen is natuurlijk een leuke extra. Wilt u uw feestje al tijdens de rit naar locatie beginnen? Dat kan bij De Prins Taxi! Het bedrijf bezit namelijk een discowagen waarin u en uw vrienden zelf de muziek en discolampen kunnen regelen. Een taxibus in Eindhoven kan zo allesbehalve saai zijn!

https://deprinstaxi.nl/

Gerelateerde artikelen

Buitenlandse btw terugvragen in de transportbranche

Bel naar de ophaalservice voor een taxi in en rondom Den Haag

Laat je zwaar transport in Utrecht vervoeren