Rabocup Noord Drenthe
Image default
Marketing

Met je website nieuwe leads genereren voor je bedrijf? Welke tools je gebruikt vind je hier

Ieder bedrijf is altijd zoekend naar een strategie om de huidige klanten te binden en om nieuwe klanten binnen te hengelen, maar hoe doe je dat nou en waar haal je de tijd vandaan? In dit artikel vertellen je we welke tools het snelst zorgen voor meer nieuwe klanten, met welke kanalen je klanten kan binden en hoe je tijd kan besparen.

Deze tools zorgen voor de snelste groei

Als je bovenaan in Google staat bij de juiste zoektermen in de juiste regio’s, dan kan je heel snel groeien. Ga je dit doen door je website te optimaliseren ‘ook wel SEO genoemd’, dan duurt dit vaak heel lang; helemaal als je nog nooit wat aan SEO hebt gedaan. Gebruik je Google Ads, dan sta je gelijk bovenaan en kan je direct leads genereren. Daarnaast kan je met social media marketing ook direct snel je klanten bereiken.

Een combinatie van een goede strategie om met je website hoger in google te komen via Google ads en een uitstekend Social media beheer; is een gouden combinatie om snel groei te realiseren.

Met deze kanalen kan je klanten binden 

Als je een klant hebt gekregen door veel tijd of geld te investeren in online marketing of een online marketing bureau, dan wil je natuurlijk dat je deze klant zolang mogelijk bind. Je kan dit doen door mail gegevens te verzamelen van je klanten of om ze te binden via jouw social media kanalen. Hiermee kan je ze op de hoogte houden van de ontwikkelingen in jouw markt en eventuele acties.

Bespaar tijd

Als je nog geen vermogen hebt opgebouwd om een online marketing bureau voor alles in te schakelen of gewoon praktisch de tijd niet hebt om alles zelf te doen. Dan kan je tijd besparen door een deel of de volledige marketing uit te besteden aan een online marketing bureau. Vaak kan allebei en als je een deel uitbesteed, dan ben je niet super veel geld kwijt en kan je toch tijd creëren om je te focussen op je business.

https://allinone-media.nl/