Rabocup Noord Drenthe
Image default
Meubels

Industriële stalen tafelpoten van Tafelpoten Shop

Industriële stalen tafelpoten van Tafelpoten.shop

De tafelpoten van Tafelpoten Shop worden met veel zorg en precisie geproduceerd. Zij maken gebruik van lasersnij technieken waardoor de stalen kokers perfect op elkaar aansluiten. Deze worden vervolgens vakkundig aan elkaar gelast. Vervolgens worden de tafelpoten gepoedercoat in zwart of wit om zo roestvorming tegen te gaan. Na het droogproces van de poedercoating worden de producten goed en stevig ingepakt in kartonnen dozen. Vervolgens gaan deze mee met DHL om zo snel mogelijk uw product af te kunnen leveren.

Onbehandelde industriële stalen tafelpoten

Ook voor onbehandelde industriële stalen tafelpoten bent u bij Tafelpoten Shop aan het juiste adres! Deze poten zijn niet volledig onbehandeld, hier zit namelijk een lichte olie laag overheen om toch roestvorming tegen te gaan tijdens het transport. Dit is dan ook de reden dat de tafelpoten wat plakkerig zijn wanneer ze net uit de doos worden gehaald. Om dit plakkerige laagje te verwijderen kunt u met een vochtige doek de tafelpoot afnemen. De onbehandelde tafelpoten, poten voorzien van een “kunststoffilmlaag”, of blanke lak geven niet het resultaat zoals boven beschreven. Een poedercoating is duurzamer, sterker, slagvaster en milieuvriendelijker.

Tafelpoten voor buiten

Een mooi tafelonderstel voor in de tuin is ook geen onbekend terrein voor Tafelpoten Shop. Ook hier hebben zij de perfecte oplossing voor: verzinken. Dankzij een zink proces worden alle oppervlakten (dus ook de binnenkant) van de stalen kokers voorzien van een zinklaag. Deze methode wordt ook toegepast op bijvoorbeeld vangrails, lantaarnpalen of verkeersbord palen.

Makkelijk te bevestigen

Alle tafelpoten zijn voorzien van brede bevestigingsplaten met meerdere sleufgaten. Om de tafelpoten zo goed mogelijk te bevestigen is het belangrijk dat alle sleufgaten worden benut. U kunt de tafelpoten bevestigen door middel van houtdraadbouten of tellerkopschroeven.

Voor meer informatie bekijk https://tafelpoten.shop

https://www.tafelpoten.shop/tafelpoten/industriele-tafelpoten/