Rabocup Noord Drenthe
Image default
Telefonie

De nieuwe Samsung GalaxyS20 vs de IPhone 12

De nieuwste telefoons komen er weer aan. Apple, Samsung, Sony en Huawei komen met de nieuwste modellen voor het jaar 2020. Hierbij is misschien wel de grootste verandering de over gang naar 5G. Daarnaast is er de kwaliteit van het beeldscherm en de camera. De nieuwste IPhone 12 krijgt een OLED display met 60Hz. De IPhone 12 Pro krijgt een ProMotion 120Hz display waarbij de resolutie wel minder is dan bij de Samsung Galaxy S20. De Samsung S20 wordt geleverd met een Snapdragon 865 processor met 12Gb RAM en 128GB aan opslag. De microSD-poort zorgt ervoor dat er meer kan worden toegevoegd. De IPhone 12 zal ter vergelijking komen met de befaamde A14 Bionic chip. De verwachting is dat deze chip met 4GB RAM en 128GB opslag alle Android telefoons zal overtreffen. Gekeken naar de batterij is de verwachting dat de Samsung Galaxy S20 het zo’n 9 uur en 31 minuten vol zou houden op een volle batterij. De IPhone 12 krijgt een kleinere batterij dan de IPhone 11 en zal niet zo lang meegaan als de batterij van de IPhone 11. De verwachting is zelfs dat er geen oplader zit bij de nieuwste IPhone’ s. De Samsung telefoons daarentegen behouden wel hun gewoon de lader.

Eindoordeel

Onderaan de streep zal de IPhone 12 het winnen van de Samsung Galaxy S20 op: design, prijs en prestaties. De Samsung S20 zal een beter display hebben in combinatie met een beter camera en betere specificaties. De keuze voor een van beide telefoons ligt uiteindelijk bij de klant.

Bescherm je telefoon!

Met het uitkomen van deze nieuwe telefoon is het belangrijk dat je zorgt voor de juiste bescherming. Er zijn een aantal manieren hoe je dit kunt doen. Een van de meest voorkomende is via een telefoonhoesje. Het telefoon hoesje al dan niet in combinatie met een screenprotector zorgt ervoor dat je nieuwe IPhone 12 of Samsung Galaxy S20 beter beschermd blijft en dus dat jij er langer van kunt genieten. De prijzen van deze telefoons zijn zo hoog dat je deze niet zomaar onbeschermd kan gebruiken. Een telefoonhoesje kan ervoor zorgen dat je: geen krassen op het glas krijgt, geen barsten of breuken in je scherm krijgt, geen blijvende vlekken op je glas zitten, je telefoon minder makkelijk uit je handen valt, natuurlijk beter beschermd is wanneer deze toch valt, een hoesje hebt wat nog eens extra fraai design heeft, extra opbergruimte voor pasjes hebt en kan beschermen tegen water zodat je mooie onderwater foto’s zonder zorgen kan maken. Zie ook samsung galaxy a21s telefoonhoesje.

Wil je meer weten over het gemak van een telefoonhoesje kijk dan op Samsung Galaxy S20 telefoonhoesje.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung-galaxy-s20-hoesjes

Gerelateerde artikelen

Voor telefoonnummers en meer bel je Klantenservicetelefoon