Rabocup Noord Drenthe
Image default
Telefonie

Voor telefoonnummers en meer bel je Klantenservicetelefoon

Klantenservicetelefoon wordt tegenwoordig steeds meer gebeld. Er wordt veelvuldig gevraagd naar de nummers van de Staatsloterij, Ziggo en ING Bank. Ook zijn er mensen die op zoek zijn naar het klantenservice telefoonnummer KPN, naar gegevens van een bepaalde afdeling van de gemeente waar ze wonen, naar het nummer van de pakketdienst die binnenkort langskomt of naar informatie over de sportschool waar ze lid van zijn geworden.

Voor de nummers van al dit soort bedrijven, instellingen en organisaties kun je aankloppen bij Klantenservicetelefoon. Dat aankloppen moet je overigens niet letterlijk nemen. Klantenservicetelefoon heeft geen bezoekadres. Je kunt de medewerkers bellen en je kunt zelf gegevens achterhalen via de website: www. klantenservicetelefoon .nl. Weet je de firmanaam, dan is zoeken via de zoekbalk de handigste manier. Is de naam niet bekend kies dan de categorie waarbinnen de onderneming valt.

Zorgen dat jij direct kunt bellen met KPN, Ziggo of Eneco. Klantenservicetelefoon regelt het voor je. Maar er is meer. De rubriek ‘reisbureaus, reisinformatie, luchtvaartmaatschappijen’ van Klantenservicetelefoon wordt regelmatig geraadpleegd. Er zijn vakantiegangers die op zoek zijn naar een woordvoerder van bijvoorbeeld Tui, cheaptickets.nl of Corendon. Andere mensen hebben geboekt bij KLM en zijn benieuwd naar de actuele vluchtgegevens. En weer anderen hebben vergeten uit te checken met hun OV-chipkaart en proberen er via de NS achter te komen hoe ze hun geld kunnen terugkrijgen. Hierbij enkele telefoonnummers waar veel naar gevraagd wordt:

-Schiphol: 0900-0141;

-Roompot Vakanties: 0900-8810;

-vliegtickets.nl: 0900-9556.

Een tweede populaire categorie van Klantenservicetelefoon is die van energieleveranciers. In deze branche is sprake van veel concurrentie. Er wordt met prijzen gestunt en er worden cadeaus gegeven aan nieuwe abonnees. Wil jij weten welke energieleverancier in jouw specifieke situatie het voordeligst is? Je kunt een kijkje nemen op vergelijkingssites als gaslicht.com, energieprijzenvergelijken.com, pricewise.nl, independer.nl en energiewijzer.nl. Het kan je soms een paar honderd euro per jaar schelen als je overstapt van de ene naar de andere partij. Het is dus de moeite waard hier even wat tijd in te steken!

https://www.klantenservicetelefoon.nl