Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vakantie

Laat een rondreis door Vietnam op maat samenstellen

Staat Vietnam ook al jaren op je verlanglijstje en weet je al precies wat je daar wilt zien en doen? Lekker struinen door de straten van Hoi An of een bijzondere boottocht door de wereldberoemde Halong baai? Dankzij de maatreizen van UniTrips worden deze dromen werkelijkheid. Of je nu met je gezin op pad wilt, met je partner een luxe reis wilt maken of juist in je eentje de steden van dit mooie Zuidoost-Aziatische land wilt ontdekken, het kan allemaal. Ben je toevallig golffanaat? Ook dan heeft Vietnam je van alles te bieden. Verblijf in een luxe golfresort en sla regelmatig een balletje op een van de mooie golfbanen of maak een schitterende rondreis door Vietnam, waarbij je verschillende golfbanen op de mooiste plekjes aandoet.

Doe inspiratie op met de voorbeeldreis

Zou je Vietnam graag willen ontdekken tijdens een schitterende rondreis? Maar weet je nog niet precies wat deze parel te bieden heeft of kun je gewoonweg niet kiezen? De reisspecialisten van UniTrips helpen je graag! Ze hebben voor jou alvast de mooiste plekjes uitgezocht en daarmee een voorbeeldreis samengesteld. Zo heb je alvast een idee van hoe je droomreis eruit gaat zien. Dat betekent echter niet dat je aan deze reis vast zit. Natuurlijk kun je de reis helemaal naar jouw wensen aanpassen. Jouw rondreis door Vietnam moet natuurlijk een droomreis worden!

Ontdek het veelzijdige Vietnam

Wat je dan zoal kunt ontdekken in Vietnam? Dat kan van alles zijn. Het land is namelijk heel veelzijdig. Zoek de drukte van de hoofdstad Hanoi op of kom juist tot rust tijdens een ritje door de uitgestrekte rijstvelden. Ook qua natuur is er van alles te beleven, want wist je bijvoorbeeld dat de beroemde Halong Baai is benoemd tot één van de zeven natuurwonderen? Je leest het goed, in Vietnam is er tijdens een rondreis heel veel te zien! Wanneer ga jij op reis naar dit mooie Aziatische land?

https://unitrips.be/