Rabocup Noord Drenthe
Image default
Vakantie

Vastgoed investeren met een gegarandeerd rendement

Zorgeloos vastgoed investeren doet u bij Center Parcs Vastgoed. Op dit moment is het geld vasthouden om te kunnen sparen geen interessante optie met de lage rente. Vastgoed is daarentegen waardevast en kan tevens een prima rendement opleveren. Wilt u investeren in vastgoed, dan kunt u dit doen in vakantiewoningen. Een groot aantal van deze vakantiewoningen vindt u bij Center Parcs Vastgoed. Hier kunt u tegen een vast rendement investeren in diverse woningen op uiteenlopende parken. Wat zijn van deze vastgoed investering de voordelen?

In vastgoed investeren met zekerheden

Vastgoed is niet altijd een stabiele investering, maar de laatste jaren zijn er steeds meer zekerheden gekomen. Investeren in vastgoed op vakantieparken biedt daarin een onderscheidende factor, want de vraag naar binnenlandse vakanties blijft maar stijgen. Daarnaast is ook de kwaliteit van binnenlandse parken van hoge kwaliteit. Met een investering in vastgoed op vakantieparken gaat u uit van die hoogwaardige kwaliteit en stijgende vraag. U investeert daarom tevens in een stuk onderhoud en stabiliteit/groei. Ook heeft u zelf een doorslaggevende rol in het succes van uw belegging, want u krijgt zelf de keuze uit diverse parken en vakantiehuizen, uiteraard liggend in meerdere provincies of zelfs in het buitenland. Zo krijgt u de nodige informatie om uw rendement in vakantiehuizen extra zekerheden te geven én geniet u uiteraard al een vast rendement op Center Parcs Vastgoed.

Uw investering zorgeloos uitbesteden

Bij Center Parcs Vastgoed kunt u uw investering zorgeloos uit handen geven. Center Parcs heeft al een grote naam, maakt reclame en is gevestigd op de beste bestemmingen in binnen- en buitenland. Uw rendement kunt u op een tweetal manieren verzekeren; middels een vast rendement met garantie of als vaste opbrengst van de huur die door bezoekers wordt betaald. Zo weet u vooraf precies hoeveel u dient te investeren en hoe dat u jaarlijks geld op gaat leveren; gemiddeld zo tussen de 3% en 5% en met een lange looptijd van zeker 10 jaar.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.be/