Rabocup Noord Drenthe
Image default
Woning en Tuin

Maak je kamer winterproof

Een slaapkamer kent vele toepassingen. Je gaat er slapen, doet er romantische activiteiten en komt er om te relaxen. Daarom kan de slaapkamer prachtig worden aangekleed. Je brengt tenslotte bijna de helft van je tijd door in de slaapkamer. Daarom is het beter om een leuke en gezellige slaapkamer te hebben. Zo slaap je er beter in, en kom je er graag naar toe.

Aankleding van je slaapkamer

Een leuke aankleding kan bijdragen aan het gezellig maken van je slaapkamer. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een schapenvacht op de vloer of een kleedje op je bed. Het ziet er niet alleen leuk uit maar een schapenvacht is bijvoorbeeld ook lekker onder je voeten wanneer je het bed uitkomt. Ook kunnen kaarsen helpen aan het maken van een gezellig sfeer. Als je dan gebruikt maakt van geurkaarsen dan ruikt je kamer ook nog eens lekker.

De verlichting

De verlichting kan echt je slaapkamer maken of breken. Je kunt kiezen voor één grote hanglamp maar dit zorgt niet voor een gezellig effect. Je kunt het beste ervoor zorgen om kleinere lampen te verspreiden in je slaapkamer. Zo kun je bijvoorbeeld kerstverlichting langs je muur doen of een sta lamp in de hoek. Vooral in de wintermaanden creëert dit al snel een gezellig sfeer. Dit komt omdat het dan sneller donker wordt. Een knusse kamer is door leuke verlichting al snel gemaakt.

Opmaak van je bed

Het belangrijkste meubelstuk in je slaapkamer is natuurlijk je bed. Je wilt dat het bed er goed uitziet want vaak is dit het eerste dat opvalt in je slaapkamer. Je kunt je bent al een stuk mooier maken door bijvoorbeeld een hoofdbord tegen de muur te bevestigen. Ook kun je kiezen voor het gebruik van hout. Hout ziet er namelijk sneller gezellig uit dan bijvoorbeeld witte meubel. Voor een houten bed kun je gaan voor een pallet bed. Dit zit er knus uit in je kamer. Witte meubels zien er mooi uit maar geven al sneller een minder gezelliger uitstraling.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/