Rabocup Noord Drenthe
Image default
Tuin en buitenleven

Alles mogelijk bij het zwembad in Nijkerk

Het zwembad in Nijkerk biedt van alles aan wat betreft sporten en wellness. Je kan bij ons ten eerste gewoon lekker ontspannen, maar het is ook mogelijk om je kind te helpen aan een zwemdiploma. We beschikken over goede instructeurs bij het zwembad in Nijkerk. Deze zullen ervoor zorgen dat je kind in een veilige omgeving zal leren zwemmen. Tevens zijn ze ook gediplomeerd waardoor je er zeker van kan zijn dat je kind de juiste zwemtechnieken zal aanleren. Bij ons kan je kind zijn of haar zwemdiploma A, B of C halen. Ook voor ouder-en-kind zwemlessen kan je bij ons terecht. We bieden van alles aan. We beschikken dan ook over een sportschool, fysiotherapie en welness aan. Op die manier kunnen we je volop helpen met het onderhouden van een gezonde levensstijl. De wellness waarover we beschikken heeft een oppervlakte van 400 vierkante meter, waaronder ons zwembad. 

De zwembaden

We beschikken over een zwembad van 14 bij 6 meter. Het zwembad in Nijkerk heeft over de gehele oppervlakte een diepte van 1,40 meter. De temperatuur van het zwembad is 30 graden Celsius, dit is een erg aangename temperaturen die zo zijn voordelen heeft. Het voorkomt namelijk spierpijn na het sporten. Daarnaast is het aangenaam wanneer je net een intensieve training hebt gehad. Je kan bij het zwembad in Nijkerk ook gebruik maken van onze wellness met daarbij een zwembad. In dat zwembad zou je eventueel baantjes kunnen trekken. Ook kunnen we je helpen bij je revalidatieproces. We bieden namelijk hydrotherapie en aquasports aan. 

Contact opnemen

Wanneer je meer informatie wilt over het zwembad in Nijkerk kan je gerust contact opnemen. Dit kan via het contactformulier op de site, maar ook telefonisch. Je zou zelfs een bezoekje kunnen brengen aan het zwembad in Nijkerk. Dan krijg je ook direct al een impressie.