Rabocup Noord Drenthe
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinhuizen zijn een genot voor het oog

Welkom bij Tuinhoutcentrum de Oude Stee. In onze houthandel in Roosendaal treft u al het hout wat u maar wenst. Zo treft u het kersverse douglas hout in Roosendaal . Bent u op zoek naar Red Class Wood palen , ribben, planken of wanden? Ook die treft u in onze houthandel. Op advies van velen experts wordt het douglas hout het meest aangeraden. Dit zeer kwalitatieve hout gaat jarenlang mee en is zeer goed te bewerken. Ook heeft het tuinhoutcentrum De Oude Stee vele kant en klare tuinmodellen voor een geweldig buitenleven. Zo treft u in onze showroom de tuinmeubelen, buitenverlichting en wat dacht u van de mooiste tafelhaarden?

Genieten van een tuinhuisje met veranda

Kunt u zich een zachte winterzon voorstellen. Een zachte wintermiddag, op een vrije dag, genietend in uw voor of achtertuin. Geniet nog meer van het buitenleven in een gloednieuw tuinhuisje met veranda. Kleed de tuinomgeving aan met bloembakken, buitenverlichting, haardvuur en andere natuurproducten wat uw tuin tot een warm buitenleven maakt. Ook treft u bij het tuinhoutcentrum de Oude Stee passende tuinkasten, speeltoestellen en ontdek zelfs de mooiste buitenkeukens!

Tuinhuizen van Douglas hout maken uw tuin warm en welkom

De keuze uit tuinhuizen is reuze bij tuinhoutcentrum De Oude Stee. Er is voor ieder wat wils. Kleine, middelgrote of grote tuinhuizen zijn beschikbaar in de showroom of de folder via de website. U heeft de keuze voor tuinhuizen of typische blokhutten waar u uw fietsen, tuinspullen of andere materialen veilig, droog en schoon kunt opslaan. Tevens zijn deze tuinhuizen een genot voor het oog! Volgens de experts zijn de tuinhuizen van Douglas hout de beste keuze voor langdurig en veelvoudig gebruik. U kunt deze modellen bewonderen in de showroom van tuinhoutcentrum de Oude Stee. Bent u ook op zoek naar een carport of garage mogelijkheden. Ook daar voorzien de medewerkers van de Oude Stee u graag in voor advies.

https://www.deoudestee.nl/