Rabocup Noord Drenthe
Image default
Kinderen

Antislipsokken voor kinderen

Wist jij dat de meeste ongelukken niet op straat gebeuren, niet in de speeltuin, niet op school, maar gewoon thuis? Je zult denken dat thuis de veiligste plek van de wereld is, maar volgens de cijfers blijkt dat niet zo te zijn. Mensen met snijwonden die tijdens het koken zijn opgelopen, kinderen die hete thee over zich heen hebben gekregen, een vader die van de ladder valt, een kind die in huis uitglijdt… Het zijn dingen die heel vaak voor komen en ook vaak te voorkomen zijn.

Wij verkopen een product dat vooral het uitglijden in huis tegen gaat. We hebben het over antislipsokken. Dit zijn normale sokken, maar onderaan de voetzool zit een soort rubberen profiel. En dat profiel zorgt ervoor dat kinderen, maar ook volwassenen niet uitglijden. Het antislip werkt zo goed dat mensen die deze sokken dragen niet meer uitglijden op trappen, op gladde tegelvloeren of gladde parketvloeren, op houten vloeren en laminaatvloeren. En de sok zelf, die zit heel comfortabel. Eigenlijk net zoals elke andere sok. Maar dat is ook prima. Je moet gewoon heerlijk thuis zo vrij kunnen bewegen, maar dan wel zonder gevaar om te vallen.

Antislip sokken zijn niet speciaal gemaakt voor kleine kinderen. Ja die rennen natuurlijk nog wel eens door het huis waardoor ze extra kans op glijden en vallen hebben. Maar ook ouders, tienerkinderen en opa’s en oma’s zouden thuis eigenlijk allemaal op dit soort sokken moeten lopen. Daarom zijn de meeste antislipsokken ook verkrijgbaar in kindermaten en volwassen maten tot en met maat 48. Heb je altijd koude voeten? Kies dan voor de antislip huissokken. Dat zijn extra warme sokken met zool profiel. Om je huis nog veiliger te maken kun je ook antislipmatten en antislip onderkleden kopen en deze onder je losse vloerkleden leggen. Zo kunnen deze kleedjes ook niet meer verschuiven als je er iets te wild op stapt.

Gerelateerde artikelen

4 richtlijnen voor het kiezen van de juiste fiets