Rabocup Noord Drenthe
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren bij een professionele instantie

Ben je op zoek naar een organisatie die begeleid wonen voor jongeren aanbiedt in Nederland? Leviaan biedt jongeren en jongvolwassen tussen de 18 en 25 jaar diverse trajecten, coaching- en ondersteuningsprogramma’s aan. Zijn er bepaalde vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig te functioneren in de huidige maatschappij? Vind dan hulp en ondersteuning bij deze organisatie.

Hulp en ondersteuning in kwetsbare periodes

Leviaan is een organisatie die mensen met psychische problematieken bijstaat tijdens kwetsbare periodes. De coaches van deze organisatie staan je bij en bieden je de gewenste hulp aan. Hoe ziet je gewenste leven eruit en welke uitdagingen moet je hierbij aangaan? Samen met een professional wordt er bepaald welke acties en stappen er nodig zijn om dit leven te bereiken. Deze acties en stappen zijn altijd afhankelijk van en afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en omgeving van de cliënt.

Begeleid wonen voor jongeren met autisme

Het trainingscentrum van Leviaan is gericht op jongeren en jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar met bijvoorbeeld autisme. Er wordt gekeken naar je persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Samen met een professional wordt er vervolgens gekeken naar de juiste oplossing. Het doel van het begeleid wonen voor jongeren is dat je in twee jaar alle vaardigheden krijgt aangeleerd om je staande te houden in de maatschappij.

Kies voor een traject in een veilige omgeving

Leviaan biedt het traject begeleid wonen voor jongeren, oftewel Kamers met Kansen, aan op diverse locaties verspreid door Nederland. Zo kun je begeleid wonen in West-Friesland, de Zaanstreek of Waterland. Kies voor begeleid wonen in een veilige omgeving om samen met de coaches te werken aan een mooie, zelfstandige toekomst. Ben je benieuwd naar de diverse opties voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten. Zij vertellen je graag meer over de trajecten en moedigen je aan om de stap te zetten naar een zelfstandige toekomst.

https://leviaan.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor dagbesteding met paarden in Zeeland

Hijama cupping in Den Haag?

Hijama Den Haag