Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

Beste Babyfoons met vele mogelijkheden

Babyfoons zijn er in vele uitvoeringen en bieden vele functies. De meest eenvoudige babyfoon doet al wat ‘ie moet doen, maar de technologie wordt steeds geavanceerder, waardoor er steeds meer mogelijkheden bestaan tot interactie met uw baby.

Oude generatie babyfoons?

Ouders van eerdere generaties kennen vast nog wel de standaard babyfoon: deze ving niet alleen geluiden uit de eigen babykamer op, maar soms ook geluiden van omringende gezinnen (tot aan gesprekjes toe van andere moeders met hun kroost).

Soms kwam er hard gekrijs uit de babyfoon, waardoor je jezelf naar de kinderkamer spoedde, om tot de ontdekking te komen dat het niet jouw baby was, want die lag heerlijk in dromenland. Het gekrijs kwam van een kind uit de omgeving. 

Zekerheid met nieuwe babyfoons

De huidige babyfoons bieden wat dat betreft meer zekerheid. Dankzij systemen als Dect, waarbij een ruisloze verbinding tot stand komt met de babykamer, behoren deze taferelen tot het verleden. 

Extra’s als babyfoons met camera’s vormen een grote pre. Is jouw baby al geruime tijd stil, dan hoef je niet te checken door fysiek een kijkje te gaan nemen; je kunt via de camera monitoren wat zich afspeelt in de babykamer. Zo hoef je ook niet bang te zijn je kleintje wakker te maken. 

Vele bijzondere mogelijkheden

De huidige generatie babyfoons met wifi bieden ontzettend veel opties, die meer dan welkom zijn: je kunt op afstand muziekjes laten afspelen, je kunt praten tegen je baby, je kunt je kleintje in de gaten houden via de camera … en je kunt zelfs de temperatuur monitoren van de ruimte, zodat het niet te warm wordt in de babykamer. 

Wil jij weten welke babyfoons met camera in de top 5 staan? Check het dan hier op de website Babyfoonvergelijker.nl. Wil je weten wat er nog meer te ontdekken valt? Je vindt alles terug op de website. 

 

Zorg voor thuis inschakelen? Blueberryhill.care

https://www.babyfoonvergelijker.nl/goedkope-babyfoon-top-5/