Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

Heftruckbanden van optimale kwaliteit

Bij het uitkiezen van heftruckbanden is de ondergrond essentieel. Gaat u over kinderkoppen, gevlinderd beton, asfalt en/of stenen rijden? En wat is de last van de heftruck, kraan of reachtruck? Deze belangrijke factoren, de intensiteit van de heftruck qua gewicht en duur en ondergrond, bepaald de juiste keuze qua banden. Dit zorgt voor een minimale uitval van uw heftruck of kraan en zo kunt u onbezorgd aan uw bouwproject beginnen. Is een beetje hulp bij het uitkiezen van de juiste banden wel gewenst? Schakel dan JUMA industriebanden B.V. in!

Uw allround groothandel

Niet alleen biedt JUMA industriebanden B.V. een uitstekende persoonlijke service, maar zij zijn uw allround groothandel voor diverse soorten heftruckbanden. Deskundigheid en flexibiliteit staat bij hen centraal. Bovendien wordt er gegarandeerd kwaliteit geleverd, aangezien zij Vaco-lid zijn. Het professioneel en gecertificeerd team beschikt over jarenlange ervaring waardoor ervoor gezorgd kan worden dat u altijd die bepaalde band vindt die naadloos past op uw heftruck. Het team staat voor u klaar om heftruckbanden te vinden voor uw organisatie. Dit bedrijf is een specialist binnen de markt van “langzaam” transport en heeft volop keuze voor u. Uw wensen worden serieus genomen en problemen worden op een vakkundige wijze verholpen. Zou u graag technische advies willen van de adviseurs van dit bedrijf? Dit komen zij ter plaatse voor u doen.

Ontdek de mogelijkheden

Doordat JUMA industriebanden B.V. jarenlange ervaring heeft, kunnen zij ervoor zorgen dat uw wensen en behoeftes worden meegenomen binnen het uitzoeken en adviseren over de banden die u zoekt. Maar zij zijn meer dan alleen uw groothandel van heftruckbanden. Bij hen kunt u uitstekend terecht voor het ter plaatse verwisselen van heftruckwielen, voor reparatie van de banden van uw transportmiddel of bijvoorbeeld een ruilvelgen systeem voor heftrucks. Voor meer informatie over de verschillende diensten en het ruime aanbod neemt u eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://juma-bv.nl/