Rabocup Noord Drenthe
Image default
Aanbiedingen

Welke draadloze speakers zijn op dit moment goed om een feestje te bouwen?

Als je rekening houdt met barbecues en partijen buitenshuis, ben je de meeste zomerse weekends bezig, dus het is tijd om je audio te upgraden. Deze indrukwekkende draadloze buitenluidsprekers kunnen de elementen aan zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit. We raden je sowieso aan om eens te beginnen met draadloze speakers vergelijken om de beste keus te maken. Ook kun je nog kiezen voor de bekende WiFi speakers van dit moment, als je binnen ook wil beschikken over draadloze muziek tenminste.

Zijn draadloze luidsprekers beter dan bedrade luidsprekers? Een draadloze luidspreker is zeker beter voor onderweg. Aangezien het echter afhankelijk is van draadloze connectiviteit, kunnen er storingen in de audiokwaliteit optreden die worden veroorzaakt door signaalinterferentie.

Hoe sluit u draadloze buiten luidsprekers aan? De meeste bieden Bluetooth-connectiviteit met uw mobiele apparaten of laptops, zodat u uw muziek rechtstreeks kunt afspelen. Andere systemen bieden daisy-chaining waarbij u meerdere luidsprekers kunt aansluiten.

 

Hoeveel Watt is essentieel voor buitenspeakers?  Een paar 60-watt terrasluidsprekers geïnstalleerd onder dakranden 20 voet uit elkaar is ideaal voor dekking in gebieden van minder dan 300 vierkante meter. Voor 300 tot 500 vierkante voet, moet je gaan voor 80 tot 100-watt speakers; 150 watt tot 175-watt luidsprekers zullen 600 tot 800 vierkante voet beslaan met helder, scherp muziekgeluid op zachte volumes.

Eerste dingen eerst: gelukkig 4 ​​juli 🇺🇸 ​​van het hele Gadget Flow-team! Omdat het een week vol feest en reflectie is, is het ook een week gevuld met barbecues en feesten. In plaats van te vertrouwen op de luidsprekers in uw huis, kunt u met deze draadloze buitenluidsprekers uw feest buiten meenemen zonder in te leveren op de geluidskwaliteit. Ze zijn draagbaar, compact en sommige zijn zelfs robuust genoeg om de elementen te weerstaan.

Laten we de zomer vullen met geweldige deuntjes en alle zomerfeesten rocken met deze draadloze buitenspeakers.

Snijd de kabels voorgoed door.

Tribit XSound Go draagbare waterdichte Bluetooth-luidspreker

Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen als het ultieme geluidssysteem voor je avontuurlijke leven. De indrukwekkende 24-uurs batterij betekent dat je van dag naar nacht kunt gaan zonder een beat te missen. Compleet met een IPX7 waterdichte classificatie, je kunt het gebruiken bij het zwembad of zelfs in de regen.

Waarom we het geweldig vinden: waterdicht ontwerp + 24-uurs levensduur van de batterij = oneindige feestjes.

B & O PLAY A1 Bluetooth-luidspreker

Trakteer uzelf op uitzonderlijk draagbaar geluid met de B & O PLAY A1 Bluetooth-luidspreker . Met een gewicht van slechts 1,3 lb., is deze compacte luidspreker uitgerust met het Bang & Olufsen Signature Sound voor krachtige bas en kristalheldere hoge tonen. De ingebouwde batterij gaat maar liefst 24 uur mee, terwijl de luidspreker wordt beschermd door een koepel die stof- en spatbestendig is.

B & O PLAY A1 Bluetooth-luidspreker

Waarom we er dol op zijn: het lichtgewicht ontwerp betekent dat je de geluidskwaliteit kunt meenemen waar je ook van houdt, waar je ook bent.

VIZIO SmartCast Crave Go

Compact en toch krachtig, deze luidspreker is ontworpen om te gaan waar u wilt. Modern en goed uitgerust, deze speaker heeft Chromecast ingebouwd. Dit betekent dat je direct miljoenen miljoenen nummers kunt openen en streamen met slechts een tik. Via Wi-Fi om verbinding te maken, kunt u de verbinding ook gebruiken om meerdere VIZIO-apparaten te koppelen om een ​​multi-room-ervaring te creëren

Waarom we het leuk vinden: met de ingebouwde Chromecast kun je eenvoudig al je favoriete nummers streamen.

Harmon Kardon Allure Portable Alexa Speaker

Deze speaker wordt aangedreven door Amazon Alexa en streamt audio , geeft je informatie, regelt je slimme huis en meer met alleen je stem. Bovendien leert deze slimme spreker in de loop van de tijd en zal hij slimmer blijven worden omdat hij de lijst met functies aanvult. De ingebouwde array met twee microfoons wordt geleverd met ruisonderdrukkingstechnologie voor handsfree spraakbesturing.

https://www.iiav.nl