Rabocup Noord Drenthe
Image default
Banen en opleidingen

Brand Ambassador *Shopt – Amsterdam

Vacature

Wilt u gratis winstgevende producten verkopen? In oktober 2020 lanceren we een innovatieve applicatie: * Shopt. Deze applicatie is gratis te downloaden voor zelfstandige ondernemers in de woning- en horeca. Bedrijven kunnen betalen om de applicatie te gebruiken en enorme opbrengsten voor ondernemers opleveren. Ondernemers kunnen met deze transacties geld verdienen.

* Shopt is een nieuwkomer op de Nederlandse markt, dus we willen ondernemers uitleggen * wat Shopt is en hoe ze er geld mee kunnen verdienen. Dit is jouw taak, je bezoekt restaurants en uitgaansgelegenheden in de stad en legt uit wat * Shopt is.

WERKLOCATIE: REGIO AMSTERDAM

Je maakt ondernemers dus echt blij met gratis producten, waar ze ook geld mee verdienen! Sterker nog, het zal je ook veel inkomsten opleveren omdat we een behoorlijke bonus zullen betalen voor elke locatie die is ingeschakeld op * Shopt!

We zijn begonnen met de 5 grootste steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Voor deze steden zijn we op zoek naar gemotiveerde sales leaderboards die het gaaf vinden om * Shopt te introduceren bij zelfstandige ondernemers.

Heb jij de gunstfactor, ga je gemakkelijk met mensen om en weet je ze te overtuigen, dan helpt dit je echt! We hopen dat je het echt kunt uitleggen * Shopt heeft ongeveer 3 locaties per uur, en zal een week later weer andere locaties bezoeken, of daten met ondernemers. Naast je bezoek ben je ook verantwoordelijk voor de bezoeken, het beheer en de opvolging na verkoop. Dit alles wordt uiteraard begeleid door CPM.

Wat vragen wij?

Je bent erg enthousiast, erg enthousiast en hebt een aantal ideeën bedacht om * Shopt te introduceren.

Ja, je bent heel slim en weet op een leuke en spontane manier mensen te overtuigen.

Je hebt verkoopervaring of bent erg gemotiveerd om verkoop te studeren.

Je kent de stad heel goed, en je bezoekt plaatsen graag op de fiets

Je kunt goed rapporteren en accuraat werken

Je werktijden zijn 40 tot 32 uur en je hebt je eigen fiets.

Wat bieden wij?

Flexibel contract van 3 maanden, met een uurloon van 11,34 euro (vanaf 21 jaar)

Dit is een geweldig beloningsplan als je weet hoe je een locatie moet activeren. De bonus bereikt gemakkelijk 200 euro of meer per week

Tablet PC demo * Shopt en rapporteer.

Flyers en ander ondersteunend materiaal kunnen u helpen de klus te klaren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/administratie-werk.html

Gerelateerde artikelen

Customer Data Architect

Mechanisch monteur

Autorijschool in Enschede voor jouw rijbewijs